משבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משבר
    נעמי
    20/06/2008

שלום אני נשואה 4 שנים יש לי שני ילדים הכול התחיל אחרי 4חודשים של חתונה השפלות מילים לא יפים אלימות חוזר ולא עוזר לא מדבר לא שומר על הילדים הוא עובד ואני צריכה לעשות הכול אני במשר נפשי אני רוצה להיתגרש אלב קשה לי אני לא יודעת אם אני עושה צעד נכון אני ישמח אם תוכלי להדריך אותי ולדעת מה עושים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צעד חשוב וגורלי

דורית כהן
    22/06/2008

נעמי היקרה, כרגע הכל מצטייר לך "שחור", ואין ספק שאת חייבת לעשות משהו כדי להפסיק את איכות החיים הקשה שאת מתארת. השאלה היא מה גורם או מה גרם לבעלך לשנות עד כדי כך את יחסו אליך. יש משהו שמאוד מתסכל אותו, וגורם לו להיות ממורמר ותוקפני, והוא אינו יודע איך להתנהג אחרת. אם תגיעו לייעוץ, תוכלו לברר לעצמכם מה גרם לכם להגיע למצב הזה וללמוד דרכי תקשורת והתייחסות והתחשבות אחרים. כרגע המצב נראה בעינייך בלתי אפשרי לפתרון ואת חושבת אך ורק על גירושין, אבל כאשר ישנם שני ילדים, נסו קודם את אפשרות הייעוץ, כי אולי תצליחו...זה שווה נסיון לפני הצעד הגורלי הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו