קושי מרגיש נתין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קושי מרגיש נתין
    אור
    28/03/2022

הי
    אני מברר לפני טיפול האם באמת אצלי יש את הבעיה.. אני פשוט מרגיש כמו נתין בזוגיות שלי
    חזרתי יום אחד מוקדם הביתה בשביל לסדר דבר בגינה בתיואם עם אשתי ואז היא כעסה למה לפני סדרת לא באת לשאול מה שלומי אולי להציע כוס קפה לראות את ההמולה אם הילדים לתת עזרה .עד שחזרת פעם אחת הביתה
    לי הייתה כוונה אחרי שאמרתי לה כי אני בא בשביל לעזור , למה לי מגיע אולי האם להכין לך קפה?
    בכל אופן הדבר גרר כעס ומרמור
    והיא כתבה לי רשימת דברים שמציקים לה ובתור אקסיומה כך אני אמור להתנהג.. אני מרגיש אחרי דבר כזה לא כבעל אלא כנתין שלה אודה לעצתכם האם הדבר כך אמור להיות.
    זאת ההודעה ששלחה לי
    קשה כל פעם מחדש אז אני רושמת.

אם צריך לטאטא,אז לא להציע לשטוף ישר.

אם המטבח הפוךךך,אז לא להתעסק דווקא בדברים שצריך לשאול עליהם שאלות..יש לי 4 כאלה סביבי..

כשהתחתנו הסברת לי שאפשר לאכול עד שישי אוכל של שבת שעברה. אשריך.העולם לא עובד ככה. בבקשה תשמור את הזכויות האלו ,והם אכן זכויות לך,לא לילדים שגם ככה לא מפונקים וריח תבשיל עולה באפם וצריכים לחמם משהו שקרש כבר...

אם צריך לעניין סופר חשוב,קודם לוודא את הדופק של אשתך. שלומי קודם לצינור .....

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי מרגיש נתין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשימת מטלות

טובי פלד
    09/10/2022

אתם צריכים ייעוץ איך להתייחס אחד לשניה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו