לא סגור על עצמי בכלל…

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא סגור על עצמי בכלל…
    בדוי96
    05/04/2022

שלום לכולם,
    אני רוצה לשתף אותכם בתקופה לא פשוטה בחיים שלי ובכללי בחוסר הצלחה להכנס לזוגיות…היית לי חברה לפני 4 שנים שנפרדתי ממנה כי השתחררתי בידיוק מהצבא והיה לי דחף ״ללכת לראות עולם״ ובקיצור ללכת לשכב עם עוד בחורות להכיר לצאת למועדונים להשתחרר, יחד עם זאת מאוד אהבתי אתה
    בת זוג שלי וזה הדבר ההי קשה נפשית שעשיתי וככ כאב לי שפגעתי בה כי הייתי צריך להפרד ממנה שממש היה לי את הצורך ללוות אותה בכל התהליך הזה של ״לעבור״ את התקופה הזאת עד למצב שכבר הפסקנו לדבר וזהן היא התקדמה ובתקופה האחרונה חצי שנה. ערך הכרתי בחורה יצאנו הייתי כבר בבית שלה אבל שוב אני לא מצליח להסתפק אני כאילו חושב שכל גבר אחר היה מסתפק אבל אני לא אני תמיד במחשבות שאני יכול למצוא יותר טוב וזה סתם עכשיו ״לקבוע״ לעצמי משהו שאני יכול לעיין עוד זמן בתפריט הבנתם אותי…אני דפוק? יש לי בעיה? או שזה לגיטימי…אני שונא לפגוע בבחורות וזה יוצא ככה בפעם השניה עכשיו ואני באמת לא רוצה שזה יקרה זה מרסק אותי נפשית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא סגור על עצמי בכלל…

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה עוד וסובל

טובי פלד
    09/10/2022

יש לך בעיה בהתחייבות כדאי שתלך לייעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו