קוקהולד מתחיל ומנסה להבין את זה קצת יותר לעומק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קוקהולד מתחיל ומנסה להבין את זה קצת יותר לעומק
    אלי
    19/05/2022

שלום,
    אני כל החיים הבוגרים והמיניים שלי ניסיתי לשכנע בחורות להכניס גבר למיטה.
    החברה שאני איתה כבר שנה וחצי כבת מתחילת הקשר נדלקה על הרעיון כפנטזיה אך במציאות לא באמת שקלה זאת.
    בתקופה האחרונה אני בצרפת והיא בישראל, ככה שהתקשרות היא מרחוק מן הסתם.
    למדנו הרבה אחד על השניה דווקא כי אנחנו רחוקים.
    אני תמיד אבל תמיד מבקש ממנה סיפורים/פיקציות על ערב שכולו פורקן חושים עם גברים והיא תמיד עזרה לי לאונן עם סיפורים כאלו.
    לאחרונה ניסיתי לפתוח אותה לאפשרות שאני ספר לה סיפור ואז גילית שהיא חלמה על האקס ואפילו אוננה כמה פעמים בעקבות המחשבה.
    וממש באותו ערב שסיפרתי לה סיפור כאילו היא והאקס שוכבים שוב, אני הלכתי לישון ומסתבר שהיא הזמינה אותו אליה ולאחר כשעתיים הם מצאו את עצמם במיטה עושים סקס של החיים.
    בת זוגתי בדרך כלל קמה אחרי ודאגתי שתחה לה. ודעה שובבה כזו שאומרת, נו, אולי מישהו בדלת מחכה להיכנס אלייך, רמזתי שהאקס כאילו מגיע ולבנות עוד סיפור על הבוקר.
    היא ענתה לי, ״לא, הוא פה במיטה,ישן עם זין עומד״.
    גיחחתי והמשכתי הלאה..
    לאחר מכן חזרתי לזה ואמרתי לה שאני מוכן שהוא באמת יבוא, דיברנו עוד קצת על מה שאני מאשר ואז היא הפילה עליי את הפצצה, ״מה שתיארת קרה בדיוק ככה בלילה״!
    הייתי בשוק, גיליתי שהיא אען שכבה איתו אך היה לי קשה להאמין וביקשתי הוכחות.
    היא חזרה אלי עם השיחה שלהם ותמונה של קונדום.
    כעסתי אך לא רציתי להביע כעס כי איפשהו אני יזמתי את זה. פשוט היא עדתה הכל ללא ידיעתי.
    מפה לשם דרשתי עוד סקס אך שהפעם אני אהיה נוכח דרך המצלמה.
    היא נענץה בחיוב, חשוב לציין שהיא חייבת מלא יין בכדי לעשות משהו כזה כי אנחנו מאוד אוהבים אחת את השני.
    בחור נוסף הוזמן, שאלה אותי לגבולות ומה ארצה שיקרה..
    אמרתי לה שאין גבולות אך אשמח להיות כמה שיותר פעיל.
    בשילוב של רצון לשיחה זורמת והרבה יין. על כל הודעה ששלחתי היא הגיבה אחרי 20 דק׳ ככה שלא הרגשתי חלק מזה ולא ידעתי מה קורה. מדי פעם ענתה לי, ״ אנחנו בספה,מדברים, מה תרצה שיהיה״?..
    ככה זה המשיך עד שקיבלתי שיחה ממנה ואני שומע אותה צוחקת ואז מתחילה לגנוח. דרשתי שתפעיל מצלמה ואכן פתחה אך היה חשוך. בשלב זה אני רואה צללים ושומע גניחות. השתגעתי, רציתי לראות, דרשתי שידליקו אור והיא שאלה אותו, אותו!!!! אם זה בסדר.
    קיצר הדליקו אור, ואז ראיתי אותה על הבטן מקבלת אצבעות ואומרת לי שהם בלי קונדום אז אין חדירה, הוא נאלץ לעשות לה ביד אבל חזק בשביל להחליף את האיבר שלו שלו יכול לחדור בלי קונדום.
    אני רואה מול המצלמה את הפרצוף שלה, בהיי, ומישהו מפמפם אותה עם היד ואיך שהיא מתחננת ליותר אצבעות, יותר חזק ומבקשת ממנו לא לעצור.
    לאחר שזה נגמר היא התחילה למצוץ לו, והיא יודעת שאני אוהב שהיא נחנקת אז היא ביקשה ממנו לדחוף לה חזק והיא נחנקה. שאלה אותו אם הוא אוהב ובתגובה אמר לה שכן והתחיל לחנוק אותה ממש. אחרי סיישן כזה הוא מתחיל להביא ביד והיא מלקקת לו את הזין והביצים וגם מתחת לביצים.
    אני רואה אותו גומר ואותה מחייכת.
    נשכבת על הגב, אומרת לי״ מאמי אנחנו מתארגנים קצת ואני איתך״.. היא לא חזרה אליי ולכן שלחתי לה הודעה שאני מבקש שיילך, די.
    היא מגיבה לי אחרי כמה דקות כבר אנפנף אותו.. אחרי רבע שעה התחלתי לכעוס ודרשתי ממנה שתסיים את זה והיעדר תגובה הדליק אותי ממש ואמרתי לה שהיא עוברת גבול.
    היא ממש שיכורה אז כמה דק לאחר מכן היא מתקשרת ומספרת שהוא הלך אך לא מתייחסת לזה שהיא עברה את הגבול.
    קיצר, למדתי בדיוק מה אני מקבל ומה לא, מה מגניב ומה פחות.
    אני רוצה שהיא תע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס חופשי

טובי פלד
    09/10/2022

קיבלת מה שביקשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו