מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות בזוגיותמיקה12/06/2007
שלום לכולם!
חייבת לשחרר קצת את המועקות שלי, מקווה שתבינו אותי.
אני ובעלי ביחד כבר כשנה וחצי לפני חודשיים התחתנו.
במהלך כל הקשר היו פה ושם קצת חיכוכים, בעיות תקשורת למיניהן בינינו.
אני הגעתי לקשר הזה ללא ניסיון של זוגיות אינטנסיבית הוא הגיע עם ניסיון של זוגיות ארוכה.
הננו גרים בדירה שכורה כיום, וכאשר יצא דיבור על קניית דירה, הוא החליט שכל צד יתן חלק לעזור לנו בכדי שיהיה לנו קל יותר עם המשכנתא. אני אמרתי שעדיף בשנה הקרובה שנמשיך לגור בשכירות עד שנראה איך מתקדם הקשר בינינו, אם נצליח לגשר על כל הפערים בינינו.היום הוא כבר ירד מהעניין והחליט שהוא לא רוצה עזרה מאף אחד ושאנחנו כבר נסתדר לבד. אם ירצו לתת לנו מתנה עד רבא. אבל לבקש, זה לא האישיו.
כל פעם שיש איזה עניין כספי שעולה על הפרק הוא רוצה שיעזרו לו. אני חושבת שאנחנו יכולים לפחות לנסות להסתדר לבד ואם זה לא יסתדר נוכל לבקש עזרה. כל אחד מאיתנו עובד.
הוא אומר שקשה לו מאוד איתי, שהוא אוהב אותי, ושמה שמחזיק אותו כרגע זה שהוא יודע שאני אשה טובה בתוך תוכי ושהוא מקווה שהיחס בינינו ישתנה. יקח קצת זמן אבל בסוף זה יגיע.
היום הוא טוען שהוא לקח על עצמו משמרת לילה בכדי שלא נהיה יחדיו בבית בכדי שלא יהיו חיכוכים ומריבות סתמיות. כאשר שמעתי את זה מאוד נפגעתי.
הוא חושב שאני תמימה מידי, לא רואה את החיים כמו שצריך, מאחר ואין לי ניסיון.
לא מקשיבה לרחשי ליבו, לטענות שלו, למועקות שלו וכו'.
אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות. אני מרגישה כ"כ רע עם עצמי. לא יודעת כבר מה לעשות, איך להתנהג. איזה דברים אני יכולה לעשות בכדי לרצות אותו, לשמח אותו.
אודה לכם אם מישהו יוכל לעזור לבעיותיי.
מקווה שלא העקתי עליכם. הייתי חייבת לשחרר קצת לחץ.
תודה,
מיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המון תודה
מיקה21/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בזוגיות
דריה02/07/2007מה שאת מתארת זו פשוט שחיקה בקשר, שחיקה בנשואין. שחיקה כזו קיימת אצל רוב הזוגות, אצלכם זה רק הגיע מהר מידי. בשחיקהבזוגיות יש לטפל כמו בכל שחיקה. קודם כל תדאגי לעצמך, תרגישי עם עצמך טוב. תרגישי שאת אדם מקסים, עשי כדי לשפר את חייך על ידי סדנאות, ספורט, תרבות ו/או כל דבר אחר שמענין אותך. הרגישי כמו שווה בין שווים ולא כאחת שצריכה לשרת ולרצות. אם תעשי כל זאת, חייך ישתנו, הזוגיות תשנה ואז תוכלי לדואג לזוגיות ממקום אחר לגמרי. אם לא תצליחי להגיע גם אז לתקשורת טובה יותר, פני עם בן זוגך ליועץ מתאים שיעזור לכם לעלות או לחזור לדרך המלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בזוגיות
מיקה05/07/2007המון תודה גם לך.
זה בדיוק מה שאעשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)