מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חבר שלי אמר לי שהוא כבר לא יודע אם שווה להילחם על הזוגיות שלנורוני09/06/2022
אז היי
ישלי בן זוג כבר שנה פלוס ושנינו בני 20 ובצבא.
עכשיו באמת שהזוגיות שלנו הכי מדהימה שיש אנחנו אומנם נפגשים רק בסופשים אבל אנחנו מאוד אוהבים ותמיד מנצלים את כל הזמן שיש לנו ביחד עד הרגע האחרון.
בחודשים האחרונים נכנסו למלא ריבים גדולים קטנים כל מיני הרבה מהם היו על שטויות או אי הבנה ואני בחורה שכן נכנסת לסרטים ובנוסף אני עם חרדת נטישה שזה לא מוסיף לי הקלה על הזוגיות.
עכשיו כל פעם שרבנו לא היינו מדברים לכמה שעות לא כי רציתי אלא כי חבר שלי רצה וכיבדתי ונתתי לשנינו את הזמן וכל פעם הוא שלח הודעה ואמר שהוא רוצה לשחרר מהנושא ושנעבור את זה.
עכשיו היו פעמים שכן נפגעתי ורציתי לדבר איתו על זה כדי שיבין שגם לו יש חלק בריבים ושהוא צריך לשים לב אבל לא דיברתי איתו על זה כי הוא לא אחד שאוהב לדבר על אותו נושא מיליון פעם ובנוסף הוא גם לא אחד שאוהב לשתף בכללי ביותר מידי על החיים שלו גם לא את המשפחה שלו.
לפני כשלושה שבועות נכנסנו לריב/משבר רציני שהעלה לו ספקות לגבי הזוגיות והוא טען שהוא ממש נפגע ממני ומהיחס שנתתי לו בזה שנכנסתי לסרטים או שהתעצבנתי עליו בדברים.
עכשיו אני הבנתי את זה ואמרתי לו שאני רוצה לתקן ושאני יודעת שאפשר לתקן תמיד, הוא ביקש ממני זמן לעצמו וכיבדתי את זה ולא דיברנו כמה ימים אבל הוא כן שלח לי לילה טוב ובוקר טוב וכן אמר לי שהוא לא רוצה לאבד מה שיש בינינו ושהוא אוהב אותי אבל פגוע מאוד.
אוקיי אז שחזרתי לבית מהבסיס נסעתי לבקר אותו במוצב שלו בהפתעה עם אחותו והוא חיבק אותי ונישק ואמר לי שהוא אוהב אותו ושהוא התגעגע ובתוך תוכי ידעתי שעדיין קשה לשנינו אבל הרגשתי שהוא משחרר מהנושא כי גם שאלתי אותו מה איתנו מה קורה בינינו והוא אמר לי שאם הוא היה רוצה להיפרד הוא לא היה מחבק אותי וכו׳.
עכשיו זה היה ביום שישי ובשבת נסעתי אליו לבד וישבנו ביחד באיזה פארק וצחקנו והיה נחמד אבל שוב הרגשתי שעדיין קשה בעיקר לו.
במהלך השבוע שחזרתי לבסיס דיברנו וצחקנו והוא כתב לי כל הזמן לילה טוב אני אוהב אותך
ופתאום אחרי שבוע שהכל היה יחסית בסדר בינינו הוא פתאום אומר לי שהוא צריך עדיין זמן ושעדיין קשה לו ושהוא מנסה לשחרר אבל הוא פגוע עדיין ואז אמר לי שהוא צריך עדיין זמן ושקט אז זה מה שנתתי לו ובאמת יום אחרי כתבתי לו בוקר טוב והתעסקתי בעבודה שלי ואז הוא רשם לי שהוא לא התכוון שלא נדבר עכשיו כל היום ושנמאס לו מהמשחקים האלו, שדוגרי אני לא מבינה איזה משחקים אם הוא ביקש שקט וזמן
ואז הוא התחיל להגיד לי שהוא לא מרגיש כמו פעם ושהוא לא יודע אם שווה לתקן כבר את המצב ושהוא כן אוהב אותי ולא רוצה להיפרד אבל הוא לא יודע מה לעשות כבר ובאמת שאני אוהבת אותו הכי בעולם ולקחתי טיפול מקצועי כדי לטפל בחרדות שלי כדי שזה לא יפול עליו כל פעם ואני באמת עובדת על זה אבל הוא מוותר עלינו וזה קשה כי אנחנו עברנו מלא דברים ביחד וכרגע הוא מסתכל על הצדדים הרעים על הריבים ולא על כל הטוב שעברנו ואני כל כך רוצה למנוע את הפרידה וכן שבאמת נשפר את המצב ואני גם עכשיו נותנת לו את הזמן שלו אבל מה אפשר לעשות? אני לא רוצה שניפרד אני באמת אוהבת אותו אני ממש מתחננת לעצה ועזרה כי הוא הכי חשוב לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פוחדת מפרידה
טובי פלד08/09/2022שלום רוני הפחד שלך מפרידה גורם בין היתר לריבים ולכעסים אין מציע לך לתפוס מרחק לא לחזר אחריו.אם הוא אוהב הוא יבוא אלייך. ואים לא הוא יהיה מישהו אחר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)