מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הבן זוג שלי מתחמק מלשכב איתילינה13/06/2022
שלום רב .. אני בת 28 גרושה ללא ילדים , הכרתי לפני כ 9 חודשים גבר בן 35 ואנחנו בזוגיות ובקרוב עוברים לגור ביחד בחצי שנה האחרונה הוא עבר משבר בעבודה והפסקנו לשכב , היינו שוכבים פעם בחודש או פעם בחודשיים .. שהעלתי את זה בפניו לשאול האם יש איזשהי בעיה איתי הוא טען שהוא מאוד לחוץ נפשית ושאין לו חשק , השיחה באה ממני לאחר שהכל הסתדר לו והוא חזר לעצמו כל העניין סביב הסקס נמשך וכל פעם הוא היה ממציא לי תירוצים ולא שוכב איתי , גם שיזמתי הוא היה מזיז לי את היד , שהכרנו היינו שוכבים כמו זוג נורמטיבי , אולי לא הרבה אבל כן היה בינינו סקס לפחות פעם בשבוע .. אני מאוד רוצה לשאול אותו האם קיימת בעיה ולנסות לפתור איתו ביחד ולהגיע יחד לפתרון , אני חושבת שגם אם הוא לא מעניין בסקס פעם בשבוע אלא פעם בחודש הוא היה צריך להגיד זאת לפני שהוא נכנס לזוגיות עם בחורה צעירה , רציתי לשאול איך ניתן לדבר על דבר כזה רגיש , אני מציינת שמדובר בבן אדם מאוד סגור ושלכל שאלה שלי יש לו תשובה בכוונה להגן על עצמו . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נמנע חסקס
טובי פלד02/09/2022שלום לינה
מאד בעדינות בלי שאלות ישירות. כנראה שהחשק לסקס קצת ירד.
תגידי לו שאת רוצה חיבוק . תשאלי מה הוא רוצה שאת שתעשי לו.
אולי כדורים יעזרו. צריכים להגיע לשיתוף פעולה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)