תסבוכת רגשית בין האקס לחבר הנוכחי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תסבוכת רגשית בין האקס לחבר הנוכחי
    😊
    23/10/2022

שלום לכולם.
    מתוך תסכול רציני ומחקר בגוגל חח מצאתי את האתר המדהים והחלטתי לשתף...
    עד לפני חודשיים יצאתי במשך שלוש שנים עם האקס שלי ונכון לעכשיו גם האהבה הגדולה ביותר בחיי.
    החיבור בינינו היה טוטאלי אכן מהרגע הראשון. חלקנו מיד את כל המכנים המשותפים. כל נקודות המבט שלנו , אותו סגנון מוזיקה ... ממש הכל.
    אציין מראש כי מדובר בגבר מדהים עם לב ענק וכל אדם סביבו יעיד בדיוק את אותו הדבר ! יחד עם זאת אשתף כי הוא מאובחן כאדם חרדתי (שעושה הכל כדי לטפל ולהתמודד עם החרדות) וקיים בינינו פער גילים של 16 שנה. (הפער מעולם לא הורגש בינינו....)
    החודשיים הראשנים היו פשוט קסומים, אך בסיומם נחשפתי לראשונה לחרדה שלו... החלה הקורונה. המצב הכלכלי התערער והפעיל טריגר לחרדה מצידו אשר הובילה אותו לדיכאון. הדבר הראשון שעשה היה להיפרד ממני. אני שהייתי שבורת לב וחסרת הבנה לגבי מה לעזאזל קורה פה הרגשתי שהשמיים נופלים עליי ... שבוע לאחר מכן הוא התעשת הסביר לי שהוא היה בחרדה והדבר שפחד ממנו יותר מהכל היה לפגוע בי. שלא מגיע לי אדם שלא מסוגל לתת לי את כל שאני ראויה לו וזו הסיבה שנפרד ממני.
    הוא הבטיח לי שהוא היה עמוק בדיכאון וחרדה ולכן עזב והבטיח שזה לא יקרה שוב. אני כמובן האמנתי וחזרתי מייד.
    חודשיים לאחר מכן קרה בדיוק אותו דבר ושוב לאחר שבוע חזרתי ... מאז הפרידות בינינו הפכו תכופות אך במקביל האהבה בינינו הלכה והתעצמה.
    בכל פעם שהופעל טריגר שהוביל אותו לחרדה . הדבר הראשון שעשה היה להיפרד ממני... וכך זה נמשך במשך שלוש שנים...
    לפני חודשיים וחצי זה קרה שוב ואני שכבר באופן טבעי הרגשתי חסרת כל ביטחון לצידו , מעורערת ומבינה שלזוגיות כזו אין עתיד על אף האהבה הגדולה כל כך שאני רוכשים אחד לשני. החלטתי שזהו, שדי. נפרדים, כי אחרת אנחנו פשוט מענים אחד את השני.
    שבועיים לאחר מכן. הכרתי גבר חדש, לגמרי במקרה... לא האמנתי שאני בכלל מסוגלת להתלהב ממישהו אחר, אבל הוא שינה את חוקי המשחק. מהרגע הראשון מצאנו חן אחד בעיניי השנייה. הוא ממש הגשמת כל הפנטזיות שלי. הן במובן הרגשי, האישיותי, המיני והפיזי.
    אדם פשוט מדהים והוא גורם לי להרגיש כל כך מיוחדת !
    הוא כבר לגמרי מאוהב ואני חד משמעית מפתחת רגשות עמוקים מאד.
    העניין הוא שמצד אחד אני לחלוטין מתאהבת בגבר החדש אבל יחד עם זאת האהבה שלי כלפי האקס שלי לא פחתה ולו בקצת.
    אני מרגישה שהלב שלי נקרע מגעגוע אליו ואני כל כך חצויה.
    האקס ניסה ליצור איתי קשר מס פעמים ואני נמנעתי מלענות.
    לפני שלושה ימים הוא חייג.... עניתי.... השיחה ארכה שעתיים. הוא לא הפסיק לבכות ולהצטער ולבקש הזדמנות נוספת ... מאז הלב שלי איבד את זה ... השתגע ... הגבר החדש יצר עבורנו את הסופש החלומי ביותר שניתן לתאר .. ובאותה מידה שהתרגשתי , התחברתי והתאהבתי בו... בדיוק באותה מידה .. לא הפסקתי להתגעגע ולהרגיש כאב ומועקה ענקית בגלל האקס ....
    מצטערת על אורך ההודעה.. כתבתי וכתבתי ... אשמח לתגובות ממקום נקי ולא שיפוטי ...
    תודה ענקית מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבה לאקס

טובי פלד
    26/10/2022

שלום רב
    את בן אדם בעל יכולת וצורך גדול באהבה ולכן את מתאהבת ונקשרת יותר מפעם אחת. מבחינה מעשית לא כדאי לא כדאי ולא כדאי לך להמשיך עם האקס. הוא חרדתי מאד החרדה לא מאפשרת לו להתחייב ולשמור על קשר מחייב לא משנה כמה הוא אוהב.החרדה מפרידה. הצמדי לחבר החדש ותעופו לענינים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו