מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יוזמהשירן25/06/2008
היי.יש לי חבר כבר חצי שנה ואנחנו גרים ביחד כבר חודשיים. והיום הוא ניגש אלי ואמר לי שהוא רוצה שני יזום סקס, שהוא מרגיש שרק הוא יוזם והוא רוצה שגם אני יזום, הוא דיבר איתי בצורה יפה ועדינה והסביר לי שהוא לפעמים מרגיש שאין לי חשק לסקס, כי הוא יוזם כול זמן. והוא לא יודע אם אני רוצה ואם יש לי חשק. אמרתי לו שזה לא נכון מה שהוא אמר, תמיד יש לי חשק לעשות איתו סקס ואני אוהבת אותו מאוד. וזה שלא יזמתי כי זה יצא ככה והתרגלתי שהוא יוזם. לא הייתה לי כוונה לא ליזום ,מתמימות .עכשיו באמת אני צריכה להתחיל לזום סקס. רציתי לשאול אם זה נורמלי שגבר אומר כזה דבר, כי קצת נפגעתי. כי לא הייתה לי כוונה לעשות משהו לא בסדר. הכול היה בסדר גמור עד עכשיו עד שהוא אמר את זה, והרגשתי קצת גם שאני לא הייתי בסדר.אז אני פשוט ימשיך הלאה וינסה ליזום סקס?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נהדר שהוא העלה את הנושא!!!
דורית כהן26/06/2008שירן החמודה, את צריכה לשמוח שהוא בא אליך כל כך מוקדם ושיתף אותך בהרגשות שלו. תארי לעצמך איך היית את מרגישה אם כל פעם, אבל ממש כל פעם, רק את היית יוזמת סקס, ולא היית בטוחה בכלל אם הוא ממש רוצה אותך וחושק בך, כי את לא רואה ממנו שום יוזמה, שום סימן שבא לו עלייך. תתפלאי, אבל גברים הם גם בני אדם...גם הם רוצים להרגיש נחשקים, וזה מאוד נעים כאשר את ניגשת אליו ומתחילה איתו ומראה לו כמה את רוצה אותו ומשתוקקת לגופו!
את שואלת אם זה נורמלי שגבר אומר כזה דבר? החבר שלך נמצא ב"חברה טובה" של רוב הגברים, המון גברים מתלוננים על היוזמה החד צדדית שלהם ועל כך שהנשים לא יוזמות, וזה מאוד מקלקל את איכות היחסים בשאר התחומים ובמיוחד את איכות יחסי המין בטווח הארוך. נכון, כפי שכתבת, שחוסר היוזמה של רוב הנשים הוא כתוצאה מחינוך תרבותי מסויים לצניעות ולפסיביות בנושא סקס. יש גברים שלא מעלים את הנושא מול בת זוגם ומתוסכלים מכך בשקט, אבל התסכול שלהם מבצבץ בצורה אחרת - למשל הם משאירים לבת הזוג ליזום בתחומים אחרים כמו מטלות הבית או חיי החברה של הזוג.
את מוזמנת לקרוא על כך יותר במאמר שכתבתי ממש על הנושא: [a href='http://www.zugiut.net/?p=72' id='link']"מי משניכם יוזם סקס"[/a] כדי להבין כמה טוב שהוא העלה עכשו, כל כך מוקדם את הנושא, לפני שהדברים מסתבכים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שירן26/06/2008תודה רבה לך אני מודה על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)