אשמח להתייחסות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אשמח להתייחסות
    ליר
    01/04/2023

ביני לבין הבן זוג שלי יש אהבה מאוד גדולה,
    אנחנו באופן כללי זוג בריא מהבחינה של לא תקועים בתחת של אחד השני.
    יצא מצב שבשבועיים האחרונים לא יצא לנו בכלל להיפגש מסיבות סיבתיות.
    התראינו ביום הולדת של אח שלי, התגעגעתי אליו מאוד, הוא באופן כללי לא מביע אהבה בפומבי, וזה בסדר, כל אחד ומה שמתאים לו, אבל מצד שני, אחרי שבועיים ציפיתי ממנו שלפחות יבוא ילטף אותי, יגניב לי חיבוק, משהו, לא קיבלתי כלום.
    כאילו התראינו אתמול ואנחנו סתם מכרים.
    בסוף הערב שהאורחים הלכו, היינו בחדר שלי ודיברנו על אה ודא. רק ברגע שאני נתתי לו נשיקה על הלחי רק אז הוא נזכר לחבק ולנשק, אבל אז הוא רצה יותר מזה, התבאסתי עליו.
    שרק ברגע שאני עשיתי את הצעד הראשון הוא נזכר בי וישר הלך רחוק כמו איזה רובוט שמתוכנת רק לזה.
    הוא ראה שאני קרה ומרוחקת ורצה לדעת מה הסיבה, הסברתי את מה שהרגשתי והוא אמר שזה לא נכון וחשב שכשעניתי לו "בסדר" על זה, זה בא מתוך זלזול וחוזר אמונה, ורק חזר וניסה עוד פעם ללכת רחוק. התעצבנתי על זה והוא חזר הביתה. למחרת הוא ניסה להפיל את הסיפור הזה עליי, שתמיד לי לא טוב ותמיד לי מפריע משהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח להתייחסות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר יחס

טובי פלד
    28/05/2023

שלום ליר
    את נפגעת מזה שהוא רוצה סקס.זאת הסיבה הראשונית והעיקרית שגברים נמצאים עם נשים. יש בינכם אהבה דברו בינכם ותתגברו על המקרה הזה.יש לכם דברים טובים ביחד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו