מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח להתייחסותליר01/04/2023
ביני לבין הבן זוג שלי יש אהבה מאוד גדולה,
אנחנו באופן כללי זוג בריא מהבחינה של לא תקועים בתחת של אחד השני.
יצא מצב שבשבועיים האחרונים לא יצא לנו בכלל להיפגש מסיבות סיבתיות.
התראינו ביום הולדת של אח שלי, התגעגעתי אליו מאוד, הוא באופן כללי לא מביע אהבה בפומבי, וזה בסדר, כל אחד ומה שמתאים לו, אבל מצד שני, אחרי שבועיים ציפיתי ממנו שלפחות יבוא ילטף אותי, יגניב לי חיבוק, משהו, לא קיבלתי כלום.
כאילו התראינו אתמול ואנחנו סתם מכרים.
בסוף הערב שהאורחים הלכו, היינו בחדר שלי ודיברנו על אה ודא. רק ברגע שאני נתתי לו נשיקה על הלחי רק אז הוא נזכר לחבק ולנשק, אבל אז הוא רצה יותר מזה, התבאסתי עליו.
שרק ברגע שאני עשיתי את הצעד הראשון הוא נזכר בי וישר הלך רחוק כמו איזה רובוט שמתוכנת רק לזה.
הוא ראה שאני קרה ומרוחקת ורצה לדעת מה הסיבה, הסברתי את מה שהרגשתי והוא אמר שזה לא נכון וחשב שכשעניתי לו "בסדר" על זה, זה בא מתוך זלזול וחוזר אמונה, ורק חזר וניסה עוד פעם ללכת רחוק. התעצבנתי על זה והוא חזר הביתה. למחרת הוא ניסה להפיל את הסיפור הזה עליי, שתמיד לי לא טוב ותמיד לי מפריע משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוסר יחס
טובי פלד28/05/2023שלום ליר
את נפגעת מזה שהוא רוצה סקס.זאת הסיבה הראשונית והעיקרית שגברים נמצאים עם נשים. יש בינכם אהבה דברו בינכם ותתגברו על המקרה הזה.יש לכם דברים טובים ביחד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)