מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיהעמי01/07/2008
שלום רב, זה 4 חודשים שאני בקשר עם בחורה בת 24 (אני בן 30). בעיקרון הקשר די טוב אלא שלאחרונה, במיוחד מרגע שעברנו לגור יחד, שמתי לב שהיא קצת ישנונית במיטה. לצין שלפני זה הייתה תשוקה ענקית. אני אוהב אותה והיא תמיד אומרת לי שאני יותר חשוב לה אפילו מחייה שלה. למרות זאת, קורה לפחות פעמיים בשבוע, כשאנו במיטה, שהיא טוענת שהיא עייפה או שלא כ"כ בא לה לסקס. אתמול למשל אמרתי לה שבא לי והיא טענה שוב שהיא עייפה, אבל הפעם הגבתי לה ואמרתי לה שאני מאוכזב שזה ככה כי ממש בא לי. אז היא נפגעה מזה למרות שלא התכוונתי, סה"כ רציתי לגיד לה שזה מציק לי שאנחנו עושים את זה מעט לאחרונה. היא טוענת שהיא מטורפת עלי ויש לה משיכה עזה ובסה"כ מדובר בעייפות רגעית. לציין כאשר אמרתי לה שאני מאוכזב היא פתאום התחילה לפעול, ובסוף עשינו אבל אז לי ירד החשק וביקשתי ממנה להפסיק כי הרגשתי שהיא עושה את זה בגלל מה שאמרתי לה ולא בגלל שהיא באמת רוצה. רציתי לשאול האם התנהגותי הייתה הגיונית וסבירה או שאולי אני דורש יותר מידי והאם נכון היה לומר לה שאני קצת מאוכזב שזה ככה ומה בנוגע לעצם הירידה בסקס בהתחשב בכך שהקשר עדיין טרי ואנו אנשים צעירים. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש ימים בחודש שלא בא לנו...
שני01/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפער ברצונות
דורית כהן01/07/2008ללל יקר, פער ברצונות הוא אחת התופעות שמתחילות לקרות כאשר גרים יחד. אחת הסיבות לכך לדעתי היא שסקס יכול לקרות בכל רגע, כי שניכם זמינים אחד לשנייה רוב הזמן, ואז נניח שאתה נדלק, בטיימינג שלך, על פי הצרכים שלך, ולא בהכרח הטיימינג שלה מתאים לשלה. למה קודם זה עבד? כי הייתם קובעים פגישה, נכון? לקראת הפגישה נוצרות ציפיות, מתווספים רגשות של געגוע ושמחה על המפגש הצפוי, והגוף והנפש מכינים עצמם לקראת אפשרות של יחסי מין. ברגע שגרים יחד, אתה נוחת עליה כאשר היא באמצע משהו אחר, תכנית אחרת, אג'נדה אחרת, ולא תמיד היא תהיה מגורה כמוך. אחת הסכנות היא שאם היא תתרגל לכך שאתה הוא היוזם, היא עלולה להיעשות פחות ופחות קשובה לעצמה ולצרכים המיניים שלה, כי היא תתרגל למהלך אוטומטי בו כל מה שעליה לעשות הוא לבדוק האם מתאים לה. היא עלולה להפסיק להרגיש תשוקה וצורך משל עצמה. אלה דקויות וניואנסים שעלולים להופיע, ואני כותבת עליהם בשני מאמרים באתר שלי.
חשוב לשוחח על כך בלי תרעומת ובלי האשמות, כאשר מטרת השיחה היא שכל אחד יבין מה עובר על השני, ולחשוב על פתרונות ביחד, כמו קביעת דייט, יצירת ציפייה ע"י סמסים לוהטים, יציאה לבילוי משותף, השקעה ברומנטיקה. רוב הנשים מרגישות הרבה יותר חושקות לאחר ערב רומנטי. אנחנו בנויות אחרת מכם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)