עצה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עצה
    נטלי
    02/07/2008

טוב אז ככה זה קצת ארוך אני מקווה שתוכלי לעזור לי, לתת לי עצה... יש לי חבר 3 שנים אנחנו גרים יחד שנה מדברים על חתונה, יש בינינו אהבה מאוד חזקה... הוא בן 26 מאוד מאוד חרוץ, יש לו ידי זהב. כל התקופה שאנחנו יחד הוא תמיד עבד בעבודות סתמיות שלא ניתן להתקדם לשום מקום, שניתן להרוויח מהם 5000 ₪ 6000 ₪ גג...,לעיתים היה עושה עבונות בנייה ,פיתוח מהצד (היה לוקח ימי חופש מהעבודה) ,בנה למישהו בית, בנה מחסן, עבודות גינון. אבא שלי הציע לו לבוא לעבוד אצלו, לאבא שלי יש עסק של נגרות יש לו 2 פועלים מנהל עבודה ואחי – שאחי לא עובד פיזי הוא המעצב, הולך לפגישות וכאלה. חבר שלי כרגע עובד שם עבודה מאוד מאוד קשה כל היום הוא על הרגליים חוזר שחוק מהעבודה, כאבי שרירים, לא יכול לעמוד על הרגליים, כרגע הוא מרוויח אצל אבא שלי 5500 ₪ אבא שלי הבטיח לקדם אותו ושבסופו של דבר הוא יהיה מנהל עבודה וירוויח 10000 ₪ בחודש. הנסיעות שלו לעבודה הלוך חזור מסתכמות בדלק יומית של בערך 70 ₪... חבר שלי כרגע במצב שהוא ממש מבולבל, יש לציין שהוא גם לא מפונק!!! הוא יודע שזה הרף שהוא יוכל להגיע אליו, אבל בטוח שהוא יכול לעשות דברים אחרים שמהם ירוויח הרבה יותר ובפחות זיעה. לדעתי הוא מעולה בעבודות פיזיות כל עבודות בנייה וכאלה... ועכשיו כשהוא עובד שם הוא "פיספס" שני עבודות שיכל להרוויח עליהן בסביבות 20000 ₪... יש לך איזשהיא עיצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה כלכלית

יהודית ברגמן
    08/07/2008

אדווה יקרה,
    אני חייבת להודות שכל המספרים בילבלו אותי. האם את בטוחה שזו שאלה ליעוץ זוגי? ואולי כדאי שחבר שלך ישקול ויתייעץ בתחום התעסוקה והכלכלה עם הגורמים המתאימים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו