מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבולבלתבת 1415/06/2007
אני לא יודעת מה איתי.. יש לי חבר.. אבל אני מבולבלת... לפעמים אני בטוחה-בטוחה שאני אוהבת אותו... פעם אני פחות בטוחה.. פעם אני לא בטוחה ממש.. ופעם אני בכלל לא יודעת כלום..
מה אני אעשה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות אליך
דורית כהן15/06/2007נערה יקרה,
לפני שאוכל לענות לך, ישלי כמה שאלות:
האם זו הפעם הראשונה שאת מאוהבת? האם זו פעם ראשונה שיש לך חבר? כמה זמן אתם חברים? כמה זמן את מכירה אותו? האם הוא בגילך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובות...
בת 1416/06/2007זאת לא פעם ראשונה שאני אוהבת מישהו.. למרות שאומרים שעד לפחות גיל 16 לא יודעים באמת מהי אהבה..
ותשובה לאם זאת פעם ראשונה שיש לי חבר אז היא טיפה מורכבת.. כי למעשה זאת לא פעם ראשונה , אבל החברים הקודמים שהיו לי היו ביסודי וזה לא אותו דבר..
אנחנו חברים שלושה חודשים , אני מכירה אותו כבר בערך שנתיים , וכן, הוא בגילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה / או לא?
יהודית ברגמן16/06/2007נערה חביבה, אם לנסות לנתח מה את מרגישה, אני מניחה שאת אולי אוהבת ולא "מאוהבת"- שזו דרגת אהבה עוצמתית ועזה שכשמי שחש בה- יודע מהי. זה סוג של ריגוש שעוטף וסוחף בעוצמות גבוהות את המחשבות והרגשות העזים למושא האהבה ולא מניח. תיהני מהחברות ביניכם כל עוד היא קיימת ואל תנסי לנתח יותר מידי, שהרי את צעירה ולא צריכה להחליט החלטות הרות גורל לגבי הקשר. הלא כן? :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה מילים על אהבה
דורית כהן16/06/2007נערתי היקרה,
אולי תשתפי אותנו קצת יותר מה את מרגישה וחושבת כאשר עולים לך הספקות והבלבול. לפעמים נכנסים למערכת יחסים עם בן זוג כי רוצים שיהיה כבר חבר, וזה נותן תחושת שייכות, בטחון, סטטוס וערך עצמי. השאלה היא מה נעים לך ביחסים איתו ומה פחות. האם ישנו איזה לחץ ברקע? אולי קיים פער ביניכם לגבי ההתנסות המינית? אני מאוד מציעה להתקדם באיטיות בהיכרות כדי שתהיי בטוחה יותר שאת יכולה לסמוך עליו ועל עצמך.
תבחני בינך לבין עצמך עד כמה את מרשה לעצמך להיות חופשייה לבטא את מחשבותייך ורגשותייך כאשר את איתו. או האם את עצורה ושוקלת היטב כל מילה.
כאשר האהבה היא אמיתית, את יכולה להתרווח עם הזמן ולהרשות לעצמך להשיל מסכות ולהיות טבעית ונאמנה לעצמך, ולזכות להכיר גם את בן הזוג ללא מסכות, וזה נעשה כל כך נעים שאנחנו רוצים לבלות איתו כמה שיותר זמן, ועצובים כאשר הזמן המשותף הקסום הזה מסתיים ונפרדים לכמה שעות או ימים...
כאשר האהבה אמיתית, את מגלה ככל שאת מכירה אותו טוב יותר עוד ועוד תכונות וכשרונות שלו מתגלים לעינייך, ואת רואה עד כמה הוא בן אדם מופלא. את מזהה גם חלקים פחות מוצלחים אצלו - כי אין מישהו מושלם, בינינו, אבל יש איזו קבלה של אותן תכונות. הן אינן גורמות לאהוב אותו פחות, הן הופכות להיות חלק מן השלם הזה שאנו אוהבים...
כאשר האהבה אמיתית, את שמחה כאשר הוא נכנס לחדר, ואינך מעדיפה לבלות את הזמן שלך עם מישהו אחר. ככל שהתחושה הזאת נמשכת יותר זמן במערכת יחסים, זהו סוג של סימן לעוצמת האהבה.
נשמח אם תשתפי אותנו יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהה רבה ! =]
בת 1416/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהו... אנסה לשתף יותר... תודה לשתיכןן
בת 1416/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)