להתאזר בסבלנות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• להתאזר בסבלנות?
    אחת
    02/07/2008

אני בחורה רווקה בסוף שנות ה20 שכל חבריה תוהים למה אינני תפוסה חזק או נשואה. אולי הייתי קצת קשה בשנים האחרונות אך בזמן האחרון אני מנסה להיות יותר גמישה ומנסה להבין ולא לסמוך רק על האינטוציה ועל מקרים בודדים.הכרתי מישהו שחי בחול (ישראלי) שבא כל כמה זמן לארץ . אני מודעת שגבר פוגש בחורה, הוא מתקשר אליה בעיקר כדי להיפגש אבל אני לא יודעת איך זה בתור התחלה עם בחור שחי בחול. קבענו להיפגש כשהוא טס לפעם הבאה שכשהוא מגיע ארצה (שבועיים) אך אני לא יודעת אם זה תקין- שהוא לא יוצר איתי קשר כל השבועיים . אני יודעת שתקשורת זה אחד הדברים הכי חשובים בזוגיות אבל אני רוצה לדעת אם זה יהיה תקין במידה ולא נתקשר אלא רק כשהוא יכול להיפגש איתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להתאזר בסבלנות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם את שואלת לדעתי...

שני
    03/07/2008

שימרי איתו על קשר אבל.. אל תהססי לפתח קשרים נוספים בד בבד וזאת כדי שהוא לא יבזבז לך סתם את הזמן. תיבדקי מה הכי מתאים לך, אל תתחיבי לו כאילו אתם כבר בקשר רציני. אם הוא מעוניין ורציני - אז הוא יראה לך. אבל אל תפסיקי את החיים שלך בגללו. תמשיכי להכיר גם אחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה דילגו עלי?

אחת
    08/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבר שמעוניין לא ממתין סתם

דורית כהן
    14/07/2008

האמת שדילגתי כי קיבלת תשובה נבונה משני, ואין לי מה להוסיף על כך. אני חושבת שאם הוא לא מגלה עניין ולא מרים לך טלפון - זה סימן לא טוב. גבר שמעוניין לא ממתין סתם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו