מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשיים בזוגיות אחרי הפלותמיואשת27/08/2023
שלום לכולם,
לצערי בעלי ואני עברנו 2 הפלות השנה. בבית יש לנו 2 ילדים מתוקים.
אני מרגישה שהשנה הזאת טרללה לנו את מערכת היחסית והכניסה אותנו למקומות שאני לא יודעת אם אפשר לצאת מהם.
מראש לבעלי לא בער להביא עוד ילד כרגע ואני מאוד מאוד חיכיתי לזה אחרי שדחינו את זה כמה שנים בגלל רצון שלו.
אז כבר אחרי ההפלות הוא התאושש מהם נפשית הרבה יותר מהר ממני. והרגשתי עם הזמן שבגלל שהוא התאושש מזה, לא רצה את זה כמו שאני רציתי ולא עבר פיזית את כל הגיהנום שאני עוברת ועברתי אנחנו פשוט לא משדרים על אותו גל.
הוא לא רואה את המצוקה שלי וזורק הערות מגעילות כמו "אני כבר שנה מפרפר אחרייך לבתי חולים", "תפסיקי להתנהג בצורה קורבנית", " את כבר שנה מזעזעת אלי ואני מוריד את הראש תתביישי לך" וכו' וכ'ו. כמובן שההערות האלה מגיעות בזמן מריבות או ויכוחים שלצערי קורים המון לאחרונה.
הטריגרים המרכזיים למריבות האלה הם שאלות שיש לו ותובנות בנושא של בדיקות רפואיות ודברים שאנחנו צריכים לעשות, הוא לא מבין בזה כמוני כי הוא פחות עסוק בזה ממני ולכן שואל המון פעמים שאלות לא רגישות שמעוררות את כל זה.
שורה תחתונה, אני ברע ממש!! נפשית אני מפורקת מההפלות ומרגישה שהסביבה פשוט לא מבינה ואין עם מי לדבר. ובנוסף, רע לי בבית עם בעלי. אין לי שום תמיכה נפשית וכל ערב במקום שזה יהיה זמן רגוע ומנחם, זה הופך לשדה קרב שרק מתיש לי את הנשמה שוב ושוב..
אם יש מישהו שחווה משהו דומה ויכול לשתף/שאפשר להתייעץ איתו אני אשמח ממש.
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיואשת מהבעל ועוד
טובי פלד18/09/2023שלום למיואשת
כל משבר חיצוני יכול לערער את הקשר הזוגי .וחילוקי דעות לגבי עוד ילד זה משהוא שיכול לאיים על אחד הצדדים בקשר.
אבל את צריכה לטפל בדיכאון שלך ולהפחית אותו .להאשים את הבעל יה לא פתרון למרות שזה זמין ונראה צודק. הוא מדבר אלייך בחוסר התחשבות . זה לא בסדר אבל הרגשות שלה הם אחריות שלנו. טפלי בעצמך . בהצלחה טובי פלד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)