מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיות גרועהאלמוג16/06/2007
היה לי חבר במשך שנה וחצי בהן נפרדנו כמה פעמים בגלל התנהגותו הלא מכובדת אלי.
הוא סובל מדכאון ומטופל בכדורים. שוקע לעיתים בדכאון, חלש, מעיר הערות בצורה לא יפה, בקורתי, תמיד צריך ללכת לפי שעות השינה שלו, מנוחה , לבוא רק אליו - בקצור להתחשב בעיקר בו, והתחשבתי. לפני שלושה חדשים רבנו בגלל שטות הוא צעק עלי וטרק לי את הטלפון. נסעתי לחול לאחר כמה ימים ולא שמעתי ממנו. שמעתי שראו אותו עם מישהי בבית קפה. קבלתי דכאון שהתבאט בחוסר תיאבון, בכי וסבל. שאלתי, מדוע גררתי קשר זה הרבה זמן ומדוע נפגעתי כל כך ביודעי שהאדם אינו לגמרי בריא בנפשו. אבדתי אמון בזוגיות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכנסת ל"מיטה חולה ואשריך שיצאת ממנה
יהודית ברגמן16/06/2007תמי יקרה!
נכנסת ל"מיטה חולה" , ולא חשוב מהן הסיבות שגרמו לך לצאת מהקשר, אבל יצאת וטוב שכך! למרות שחברך אינו בריא בנפשו, נקשרת אליו והפרידה קשה... כמו כל פרידה.
אל לך לאבד אמון בזוגיות בגלל אותו קשר - לא כולם מעורערים. תאחלי לו בליבך שיחלים וימצא את אושרו ואת תתפני למצוא את אושרך שלך.
בכל מקרה, מה שמטריד הוא, מדוע נמשכת לקשר הלא בריא הזה. רצוי לברר ואפילו בפגישת יעוץ חד-פעמית, בכדי לא לחזור לאותו סוג קשר ודפוס התנהגות בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטה חולה
אלמוג17/06/2007אני מודה לך על תשובתך המהירה. אני הולכת לטפול, אך לוקח לי זמן. שאני חושבת שהוא עם מישהי אחרת שהעדיף על פני אני נכנסת לדכאון. השכל אומר שהכל נכון. הרגש מתעתע. איך בדיוק נפטרים מהתמכרות לקשר אובססיבי? עברו שלושה חדשים ועדיין אני מתגעגעת אליו, למרות הרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטישה תמיד כואבת
עמית17/06/2007ידוע שנטישה תמיד כואבת וזה כנראה מה שקורה לך. עזבי אותו, תשכחי ממנו, תברחי ממנו כמה שיותר מהר. עוד שנה לא תביני איך היית איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם עמית. נטישה תמיד מכאיבה
יהודית ברגמן17/06/2007תמי יקרה, עמית צודקת: נטישה/פרידה תמיד כואבת באשר היא. האהבה היא כמו מראה. כשאוהבים אותנו, כשאנחנו חשים אהובים- אנחנו אוהבים את עצמנו ואת העולם . הנטישה שלו אותך והעדפתו את האחרת על פניך, גרמה לך לחוש שערכך ירד בעיני מי שאהב אותך קודם ובגלל אפקט המראה: גם בעיניך, על אף שברור לך שהחברות שלך איתו היתה גרועה לך, חולה ומכאיבה.
סבלנות. הזמן, הטיפול ועיסוקים אחרים ימלאו את עולמך ואת החלל שנוצר, תצליחי להתגבר עליו ותפתחי דף חדש בריא ונקי.
חשוב שתאהבי את עצמך ותכירי את בערך עצמך - בכדי שלא תהיי תלויה עוד לעולם בקשרים לא בריאים ורודניים שישמשו לך מראה מעוותת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטה חולה
אלמוג20/06/2007תודה לכל העונים לי והמעודדים אותי. שאבתי באמת עדוד מהתשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)