פרידה בגלל מצב כלכלי?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה בגלל מצב כלכלי?
    דניאל
    04/07/2008

אני בת 30 ובן זוגי בן 33 אנחנו בזוגיות כ10 חודשים ואף עברנו לגור יחד לפני כשלושה חודשים אני מאוד אוהבת אותו אך המצב הכלכלי שלו מאז תחילת הקשר הינו ממשך בעיתי... היה לו עסק לפני כשלוש שנים ומאז שהוא סגר אותו הוא ממש מחפש את עצמו . כשהכרתי אותו הוא עוד היה גר אם שותף בתל אביב וגם אז בקושי הצליח לעמוד בחשבונות. לתומי חשבתי שזאת רק תקופה והיא תעבור ,הוא כל הזמן עובד בעבודות זמניות שלפי דעתי ממש לא תואמות את גילו,הוא מנסה למצוא עבודה ואני רואה כמה הוא משתדל אך ממש לא מצליח להתקדם לאף מקום. כאי לציין גם ששנינו באים ממשפחות שונות לגמרי הן במעמד הכלכלי והן בערכים ובגישה אני ממש לא מחבבת את בני משפחתו למרות שגם הוא לא ממש מסתדר איתם ,וממש אוהב את משפחתי שהיא הרבה יותר חמה ואוהבת . אני אישית עצמאית במקצועי ונלחמת כל יום על מקומי והגשמת הקרירה שלי למרות אהבתי הגדולה אליו ובעיקר אמונתי שיש בו פוטנציאל אדיר להצלחה המצב הכלכלי שלו ובעקבות כך של הבית שאנו חולקים יחדיו הולך ונהיה יותר גרוע וכן המצב בינינו. הוא בחור טוב אם לב גדול שכנראה בגלל המקום שממנו הוא בא הוא לא מצליח להתקדם לאף מקום ואני מוצאת את עצמי כל הזמן דוחפת אותו קדימה ומיעצת לו מה לעשות ובסופו של דבר זה גומר לוי את כל האנרגיות ואני מרגישה ממש מותשת.... מה לעשות אני ממש במצוקה רגשית אני אוהבת אותו והוא החבר הכי טוב שלי אבל אני רוצה גבר שיעשה משהו אם עצמו וידאג לעתיד ולא יחיה כל הזמן מהיד לפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה בגלל מצב כלכלי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה בגלל פערים במנטליות

יהודית ברגמן
    08/07/2008

דניאל יקרה,
    את משתדלת לסייע למי שהודף כל סיוע. תוכלי להביא את הסוס עד הנחל, אך לא תוכלי להכריח אותו לשתות.
    אם תחליטי להפרד, זה לא יהיה בגלל מצב כלכלי, אלא בגלל פערים במנטליות שבמשך השנים אף עשויים להתחדד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו