המתלבטת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• המתלבטת
    ע
    05/07/2008

שלום לכולם , בעלי ואני נשואים 3.5 שנים ( הוא בן 38 ואני בת 30) יש לנו תאומות בנות קרוב לגיל שנתיים . אנחנו מגיעים מרקעים שונים מאוד . בעיתי היא הרגליו מהבית ולמרות שיחות חוזרות ונישנות אופן התנהגותו אינו משתנה בהרבה . נתחיל בעובדה שבעלי אינו רואה צורך לישון עימי בלילה במיטה . לפעמים טוען שנרדם בסלון בזמן שצופה בטלוויזיה ולפעמים נרדם בסלון ומגיע למיטה בשעות הבוקר המוקדמות ( 4-5 ) . על סקס בכלל אין מה לדבר , גם שעושה נוטה להתחשב בעצמו יותר . דיברתי איתו על אפשרות של טיפול זוגי אבל התשובה שאני מקבלת היא שהבעיה טמונה בי ולא בו וכי הוא אינו מאמין בטיפול מסוג זה . הבעיה העיקרית היא הבנות כי כשהוא צועק הוא עושה זאת בצורה מאוד לא יפה ברמה של טריקת דלת . הבנות היום קטנות למרות שאני בטוחה שהן מבינות . אני מעדיפה לחיות לבד מאשר שבנותיי יהיו עם נזק נפשי . אשמח לקבל תשובה מקצועית תודה ע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המתלבטת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לכולם

דורית כהן
    08/07/2008

ע היקרה, הדברים שאת מתארת לא נכון להשלים עימם וחייבים לעשות שינוי לטובתך לטובת הבנות אך גם לטובתו, כי אני בטוחה שמנקודת המבט שלו - משהו מבריח אותו מן המיטה ואולי מן הטענות והביקורת שלך. לעניות דעתי לא ניתן לפתור את בעיותיכם ללא ייעוץ מקצועי. אם הוא לא מסכים - לכי לבד לפגישה או שתיים וראי אם יש משהו שאת יכולה לשנות אצלך קודם כל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו