מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המתלבטתע05/07/2008
שלום לכולם , בעלי ואני נשואים 3.5 שנים ( הוא בן 38 ואני בת 30) יש לנו תאומות בנות קרוב לגיל שנתיים . אנחנו מגיעים מרקעים שונים מאוד . בעיתי היא הרגליו מהבית ולמרות שיחות חוזרות ונישנות אופן התנהגותו אינו משתנה בהרבה . נתחיל בעובדה שבעלי אינו רואה צורך לישון עימי בלילה במיטה . לפעמים טוען שנרדם בסלון בזמן שצופה בטלוויזיה ולפעמים נרדם בסלון ומגיע למיטה בשעות הבוקר המוקדמות ( 4-5 ) . על סקס בכלל אין מה לדבר , גם שעושה נוטה להתחשב בעצמו יותר . דיברתי איתו על אפשרות של טיפול זוגי אבל התשובה שאני מקבלת היא שהבעיה טמונה בי ולא בו וכי הוא אינו מאמין בטיפול מסוג זה . הבעיה העיקרית היא הבנות כי כשהוא צועק הוא עושה זאת בצורה מאוד לא יפה ברמה של טריקת דלת . הבנות היום קטנות למרות שאני בטוחה שהן מבינות . אני מעדיפה לחיות לבד מאשר שבנותיי יהיו עם נזק נפשי . אשמח לקבל תשובה מקצועית תודה ע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לכולם
דורית כהן08/07/2008ע היקרה, הדברים שאת מתארת לא נכון להשלים עימם וחייבים לעשות שינוי לטובתך לטובת הבנות אך גם לטובתו, כי אני בטוחה שמנקודת המבט שלו - משהו מבריח אותו מן המיטה ואולי מן הטענות והביקורת שלך. לעניות דעתי לא ניתן לפתור את בעיותיכם ללא ייעוץ מקצועי. אם הוא לא מסכים - לכי לבד לפגישה או שתיים וראי אם יש משהו שאת יכולה לשנות אצלך קודם כל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)