מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המשך שאלה מתאריך 16.8.23רועי22/01/2024
אנחנו זוג דתיים שגם גרים במושב דתי ויש לנו 4 ילדים.
אני נשוי כבר 20 שנה לאישה שלא ממש אהבתי עם פרפרים מהיום הראשון שלנו כזוג חברים. ניסיתי להפרד ממנה לאורך החברות אך כל פעם היא בכתה וחזרנו זה לזו עד שהרגשתי מחוייב להתחתן איתי. מפה לשם עברו 20 שנה..
ארבעה פעמים שכבנו בטוח כי יש ילדים. לדעתי מיום החתונה שבו שנינו שכבנו לראשונה, תדירות המיו שלנו הייתה אחת לחודש בעשר השנים הראשונות ובעשר השנים האחרונות אחת לחודשיים.
היא לא מושכת אותי ולא דואגת לטיפוחה כמו שהייתי רוצה. והיא אף מביכה אותי בהשמנה שלה.
היא מאשימה את עומס העבודה שלה ואת הטיפול בילדים. תירוצים כמובן וכן אני נראה מעולה..
יש לנו תמיד ריבים קטנים בבית מאז ומעולם..
אני אומלל מהיום הראשון אך אומר שאולי זה בגלל שיש לי עיניים גדולות. לפני חמש שנים ניהלתי רומן קצרצר וזכיתי לאהוב. עצרתי אותו כי למאהבת הגיע בית חם ומשפחה ולא נבלה כמוני.
הסיבה שאני לא התגרשתי עד כה זה בגלל המושב הדתי וכיצד הילדים יתקבלו. החשש שהיא תראה אותי כבורח מאחריות משותפת ומשאיר אותה לבד. גם מבחינה זוגית לא נראה לי שהיא תרצה שגבר זר יפלוש לנו לבית ואני גם לא מצליח לדמיין שמישהו יהיה מעוניין בה. כמו כן מבחינתה הדת ושלום הבית זה הדבר הראשון שחשוב לה ולכן גם כשאני סתם מזכיר את המילה גירושים היא צועקת עלי..
בנתיים אני מקווה שאחד מאיתנו ימות מהר...אפילו אני.
האם לסתום את הפה, לסגור את העיניים ולכבות את הלב? ולחזור לבית גדול במושב עם נחלה גדולה לראות את הילדים גדלים ולהקפיץ אותם פה ושם לחוגים?
או להגיד לה את האמת או לפחות חלק שאני מזמן כבר לא מרגיש דבר אליה ושאנחנו שותפים לבית ושאני רוצה לעזוב... קחי את הכסף. קחי הכל רק תני לי שקט..
מה דעתך.?
אגב אני בן 45 והיא 43..
אולי בגיל 60 זה יעבור לי ?
בנתיים ההמשך מאז...הכרתי מישהו וניהלתי איתה רומן.
היא גרושה מישוב דתי שכן עם שני ילדים קטנים.
מאוהב בה עד עמקי נשמתי.
עשינו הפסקה אחרי שלושה חודשים כי כמובן אני נשוי והתחלתי עם אישתי טיפול זוגי כי אמרתי לאישתי שאני רוצה להתגרש ושאני לא אוהב אותה יותר.
אישתי ביקשה לתת לזה הזדמנות כי אני חייב לה את זה.
לא מרגיש שהטיפול מוביל לפתרון, פרט לכך שאין יותר ריבים וויכוחים בבית כי האישה לא מטרידה אותי.
היא גם התחילה לקחת זריקות ולעשות דיאטה. וגם רואים תוצאות.
אבל אני לא נמשך אליה או חושק בה ולא רוצה לבלות איתה. כאילו הכל מאוחר מדי.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)