מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משבר....חלי06/07/2008
לדורית שלום רב, אודה לץשובתך או כל כיוון , אני פשוט מדוכאת , מתוסכלת איני יודעת מה עוד חעשות אנו בני 50 בעלי אנו נשואים 32 שנה, עד לפני כשנתיים היה איך שהוא מתיחס אלי ולבקשותי, היום יוצא מ- 7.00 בבוקר ולא נכנס הביתה רק 12.00 בלילה ואפילו מאוחר 2.00 לפנות בוקר, כאשר אני שואלת אותו גם בנימה, אינו מגיב ולמחרת הוא זה שכועס , לא מדבר עושה חרם. וכמובן דווקא. אציין לפני כ 3 שנים עבר ניתוח מיניגיומה להסרת גדול בראש , הרופא המנתח לאחר בדיקות חוזרות אומר שהכל בסדר , אין אפילו סימן, חזר לעבוד במשרה מלאה , עבודה פיזית - נגר, בנוסף שהוא אדם מאוד מאוד אדיש , היום במיוחד אני מרגישה שפשוט לא אכפת לו, גם התחלתי לנהוג בו באדישות ולא להיתיחס, המצב נעשה גרוע יותראני מרגישה שהולך ומחמיר,הפסקתי גם להתקשר שהוא לא מגיע בשעה 10.00 לאחר שיחה הוא עוד מתעצבן שאני מתקשרת יש 4 ילדים תודה לאל , הצלחתי בהרבה זיעה שיגיעו היום לתואר, יש חוסר תקשורת מוחלטת, חוסר אמינות, מבלה הרבה בבליארד, הבית רק לישון ולאכול סופי שבוע וגם לא שבת בבוקר 9.00 כבר לא בבית אנא , מה עלי לעשות אני מיואשת, אני מרגישה היום שהילדים גדלו ועזבו את הקן, מדוכאת מיואשת החיים איכזבו אותי והצפיות בהם שאפתי, יש תחושה שהוא מקנא לי,אציין שאני אשה אפשר להגיד נאה, עובדת ,תמיד אמרו , ושיבחו אותי בפניו, אודה לכל תשובה כיוון וכל דבר שיעזור לי חלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתק
יהודית ברגמן08/07/2008חלי יקרה,
דומה שיש נתק אמיתי ביניכם, את פגועה כי אין שום רצון מצידו להתקרב. לכן המשפט שהוספת שיש תחושה שהוא מקנא לך - אינו נהיר. האם נוצרה איזושהי שיחה ביניכם בניסיון לפתור או להחליט איך להמשיך הלאה?
אם נוצר קרע שאינו ניתן לאיחוי, גידלת ילדים מוצלחים שפרחו מהקן, אולי תשקלי לפרוח גם את? ואם לא מהקן - אז לפחות לצמוח ולהתפתח בזכות עצמך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)