מידע רפואי
פורומים
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- ביטוח לאומי
- שרירנים ברחם - מיומה
- נכים, שיקום נכים - תמיכה
- כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית
- בניית ציפורניים
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- פסיכולוגיה ילדים
- הגנה עצמית, הגנה עצמית לנשים
- הפרעות שינה ועייפות
- פגים
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- פיברומיאלגיה
- יובש בעיניים, יש לך עיניים יבשות?
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
מנהל הפורום

053-4877782
- לא יודעת מה לעשות, מבולבלת וכואבתמתוסכלת17/04/2024
נשואה 25 שנים לגבר שאני אוהבת אעפ"י שהוא רחוק מלהיות מושלם (בעיית עצבים שמוציאה אותי מדעתי) יש לנו שני ילדים גדולים, אחרי לידת בני הבכור חליתי במחלה קשה ופסקו היחסים בינינו, כל השנים ניסיתי, בכיתי, עשיתי הכל, הוא הסביר שהכל בסדר, פשוט זה גלגל שהתחיל מהמחלה שלי והכל יהיה בסדר, גם הילדה הבאה בתור הגיעה בהפרייה משום שלא היו יחסי מין תקינים. רק השבוע אמר לי שהוא לא נמשך אליי ואני כמו מטומטמת הרגשתי שהשמיים נפלו עליי (מה לא הרגשת את זה כל השנים?!). עכשיו הוא אומר אני אוהב אותך, תמיד אהבתי, לא רוצה לפרק אז תחליטי מה את בוחרת: להישאר בשיגרה, נישואים פתוחים או להתגרש ואני כועסת! למה עכשיו, אחרי כל השנים המתסכלות שחלפו, אני נראית טוב אבל לפני עשרים שנה הייתי עוצרת נשימה באמת. מתוסכלת, מיואשת ולא יודעת מה לעשות.. הביטחון העצמי ירד מתחת לפני הקרקע, המחלה מוסיפה לתחושה הזו, אני פוחדת בה לא באמת מאמינה שטיפול כל שהוא יכול לעסור במקרה הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?