בעלי משגע אותי בהריון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
053-4877782
לקביעת תור אצל טובי פלד
053-4877782 ללא פרסום בפורום

• בעלי משגע אותי בהריון
    טל
    19/04/2024

אני בחודש שביעי להיריון ובעלי לא מפסיק לשגע אותי, זה כבר תקופה שהוא חושב שאין תקשורת בינינו על דברים כמו שמבקש ממני להביא משהו ואני מביאה את זה בצורה אחרת וזה לא מקובל עליו, יש לי בנוסף ילד בן שנה וחצי ולפעמים הוא מרשה לעצמו לדבר לידו כלפי בצורה לא מכבדת, טוען בכלי שאמא שלי צריכה לעזור כל הזמן וחושב שכולם צריכים להתנהל בצורה מסוימת והוא לא מבין שהעולם לא עובד בצורה שלו, מתוסכל ממני ורוצה יחסים בסיסיים בלבד ולא מבחן שהוא פוגע בי ושאני הורמונלית, מאיים עלי שהוא לא מאושר ושאחרי ההיריון נחשוב מה עושים וכל מיני שטויטת שהוא זורק, מאיים לבגוד בי ודברים מטומטמים כאלה ואחרים.
    מה לעשות? זה נשמע שהוא רוצה מלא תשומת לב אבל הוא לא מבין שהיריון שני יותר קשה ושיש עוד ילד לדאוג לו ושאני עוברת שינויים הורמונליים ומצפה שאהייה גם יותק נחמדה ומכבדת אבל אני אומרת לו באותה נשימה שיש אנשים שהיו מתחלפים עם החיים שלו כי המריבות שלנו זה מריבות סרק בלי ערך מוסף שאפשר למנוע אותם

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    טובי פלד - 053-4877782

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלי משגע אותי בהריון

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו