לא יודע אם אני אוהב את חברה שלי אחרי שנתיים.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
053-4877782
לקביעת תור אצל טובי פלד
053-4877782 ללא פרסום בפורום

• לא יודע אם אני אוהב את חברה שלי אחרי שנתיים.
    אביתר
    22/08/2024

היי, אז אני וחברה שלי כבר שנתיים ביחד, זאת המערכת יחסים הארוכה הראשונה שלי, הכרתי אותה במקרה דרך חבר משותף, בתקופה שהייתי פחות דתי ודי זרמתי עם זה(באתי מבית דתי אך באותה תקופה ירדתי ברמה הדתית שלי).
    היא בחורה ממש טובה, אוהבת מפנקת משקיעה יש ביננו משיכה וסקס טוב.
    היום כבר יותר התחזקתי מבחינה דתית, והאמת שהייתי רוצה בת זוג ברמה שלי פחות או יותר, למרות שאתה הפער לא כזה גדול, אבל בפנטזיה שלי דמיינתי את בת הזוג שלי אחרת מהבחינה הזו.
    רוב הזמן טוב לנו ביחד, כמובן שיש ריבים לפעמים אבל בסוף אנחנו תמיד עוברים את זה.
    העניין הוא, שאני לא יודע אם אני אוהב אותה באמת.
    כשאני איתה אני לא חושב כמעט על זה, אבל בלעדיה אם אני שואל את עצמי אם הייתי מחזיר את הגלגל לאחור הייתי מכיר אותה, התשובה היא לא.
    אבל כשאני חושב איך יהיה לי בלעדיה אני כן מרגיש עצב ופספוס.
    אני פשוט אוהב את הלבד שלי, ויכול להיות שזה לא קשור אליה ספציפית אלא עם כל בת זוג שתיהיה?
    בנוסף היא מתמודדת עם חרדות ופחדים, וכל התחביבים שאני אוהב היא לא עושה ומפחדת, ככה שאני מרגיש פספוס, שהייתי רוצה לצבור חוויות ולחיות את העולם ולעשות את הדברים האלה עם הבת זוג שלי.
    אני גם מאד מחובר למשפחה ולהורים שלה שהם מבחינתי מודל לחיקוי למשפחה (אצלי לא היה טוב בכלל).
    על הנייר, אנחנו טובים ביחד ומתאימים, חוץ מהרמה הדתית שהייתי רוצה, והתחומי עניין ותחביבים שהיא מפחדת לעשות, אז אני מפחד לסיים את הקשר הזה אחרי שנתיים בגלל זה.
    וגם מה שאמרתי שאם הייתי יכול להחזיר את הזמן לאחור לא הייתי מכיר אותה, מאד מערער אותי.
    בקיצור אני ממש מבולבל וזה מעיק, אשמח לעיצה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    טובי פלד - 053-4877782

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגשות סותרים בקשר לנישאוים

טובי פלד
    24/08/2024

שלום אבייתר
    אתה מאד מבולבל ויש לך כמה רגשות ביחד .לדעתי י לך גם חרדה מסוימת ממחויבות.כדאי לך מאד להגיע לטיפול בשביל עצמך .
    בברכה טובי פלד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו