מידע רפואי
פורומים
- פילאטיס
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- תזונת ילדים, השמנת ילדים
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- קוסמטיקה טבעית
- איסוף ושימור דם טבורי, תאי גזע וגנטיקה
- יחסים, זוגיות ונישואין
- דיכאון אחרי לידה
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- טרשת נפוצה
- מיניות האישה, מין נשי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
מנהל הפורום

053-4877782
- לא יודע אם אני אוהב את חברה שלי אחרי שנתיים.אביתר22/08/2024
היי, אז אני וחברה שלי כבר שנתיים ביחד, זאת המערכת יחסים הארוכה הראשונה שלי, הכרתי אותה במקרה דרך חבר משותף, בתקופה שהייתי פחות דתי ודי זרמתי עם זה(באתי מבית דתי אך באותה תקופה ירדתי ברמה הדתית שלי).
היא בחורה ממש טובה, אוהבת מפנקת משקיעה יש ביננו משיכה וסקס טוב.
היום כבר יותר התחזקתי מבחינה דתית, והאמת שהייתי רוצה בת זוג ברמה שלי פחות או יותר, למרות שאתה הפער לא כזה גדול, אבל בפנטזיה שלי דמיינתי את בת הזוג שלי אחרת מהבחינה הזו.
רוב הזמן טוב לנו ביחד, כמובן שיש ריבים לפעמים אבל בסוף אנחנו תמיד עוברים את זה.
העניין הוא, שאני לא יודע אם אני אוהב אותה באמת.
כשאני איתה אני לא חושב כמעט על זה, אבל בלעדיה אם אני שואל את עצמי אם הייתי מחזיר את הגלגל לאחור הייתי מכיר אותה, התשובה היא לא.
אבל כשאני חושב איך יהיה לי בלעדיה אני כן מרגיש עצב ופספוס.
אני פשוט אוהב את הלבד שלי, ויכול להיות שזה לא קשור אליה ספציפית אלא עם כל בת זוג שתיהיה?
בנוסף היא מתמודדת עם חרדות ופחדים, וכל התחביבים שאני אוהב היא לא עושה ומפחדת, ככה שאני מרגיש פספוס, שהייתי רוצה לצבור חוויות ולחיות את העולם ולעשות את הדברים האלה עם הבת זוג שלי.
אני גם מאד מחובר למשפחה ולהורים שלה שהם מבחינתי מודל לחיקוי למשפחה (אצלי לא היה טוב בכלל).
על הנייר, אנחנו טובים ביחד ומתאימים, חוץ מהרמה הדתית שהייתי רוצה, והתחומי עניין ותחביבים שהיא מפחדת לעשות, אז אני מפחד לסיים את הקשר הזה אחרי שנתיים בגלל זה.
וגם מה שאמרתי שאם הייתי יכול להחזיר את הזמן לאחור לא הייתי מכיר אותה, מאד מערער אותי.
בקיצור אני ממש מבולבל וזה מעיק, אשמח לעיצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגשות סותרים בקשר לנישאוים
טובי פלד24/08/2024שלום אבייתר
אתה מאד מבולבל ויש לך כמה רגשות ביחד .לדעתי י לך גם חרדה מסוימת ממחויבות.כדאי לך מאד להגיע לטיפול בשביל עצמך .
בברכה טובי פלד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?