היקשרות לגבר מחוץ לנישואין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
053-4877782
לקביעת תור אצל טובי פלד
053-4877782 ללא פרסום בפורום

• היקשרות לגבר מחוץ לנישואין
    ליהי
    02/09/2024

שלום
    אני אימא לשני ילדים בשנות השלושים לחיי .
    נשואה מעל ל 10 שנים . לצערי בעלי בגד בי לפני כשנתיים דבר שהיה שוק בשבילי הוביל לדיכאון, חרדה, ירידה במשקל, עצב ובעיקר טראומה .
    למרות שהוא התחרט ודאג לשקם את הזוגיות בינינו ( מערכת היחסים שניהל היתה קצרה כחודשיים וקצת) . אלא שאני הפכתי לאדם אחר מאז הרגשות שלי כלפיו השתנו ואני לא נמשכת אליו כמו פעם .
    לפני כשנה וחצי הכרתי בחור דרך פרויקט משותף. הבחור נדלק עליי כבר מהדקה הראשונה והרעיף עליי מילות אהבה , מחמאות וטען שבחיים לא חווה כזה רגש חזק וחיבור למישהי . בלמתי אותו המון בהתחלה אך לבסוף איכשהו התחלנו להתכתב והקשר נהיה חזק ויוםיומי דיברנו המון, התראינו לעיתים אך ללא יחסים אינטימיים, הוא לא ביקש ואני לא רציתי לעשות דבר שלא אוכל לחיות איתו. המפגשים שלנו היו מלווים בדיבורים, צחוקים, חיבוק תמים ולא מעבר . לאחרונה הוא הכיר מישהי כי הוא גם רוצה להתקדם ולהתחתן הוא בגיל שצריל כבר להקים משפחה . בהתחלה הוא המשיך להתכתב איתי ואמר שקשה לו והוא חייב להתמסד ולהמשיך הלאה כי ההורים לוחצים והוא גם לא רוצה להרוס לי את הבית(הוא תמיד חשש לעשות לי בעיות ושמר עליי כמה שאפשר). לאחרונה כשהתחיל לקלוט שקשה לי הוא נלחץ והתחיל להתרחק והקשר הפך ל on/off . פעמים דיבר איתי ברגשות ופעמים דיבר איתי ממש באופן שטחי. נעלם כשהיינו מתעמתים על אופי הדיבור שלו איתי שכל פעם משתנה. וכרגע נעלתי את כל המדיה שלי כדי להתרחק ממנו ולמנוע אינטרקציה. הבעיה שקשה לי מאוד אני כל הזמן מחכה להודעה .. או סטטוס שמעיד על כך שהוא עדיין חושב עליי. אני רוצה לשכוח ממנו לחלוטין למרות שלא סגרתי איתו מעגל וזה מעיק . אבל לא רוצה לפנות אליו כי הוא בזמן האחרון היה לחוץ ממני ובמיוחד בגלל שאני נשואה וזה עלול לגרום לבלגן. איך אפשר לנטרל את הרגש של הגעגוע וכמה זמן ייקח עד שעוברים את המשבר של פרידה ממישהו שהיה נוכח בחיינו באופן מלא ??? אני באמת רוצה לעבור את התקופה הזו ולהתקדם הלאה .

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    טובי פלד - 053-4877782

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו