בזוגיות עם מישהי קצת בעייתית אשמח לעזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
053-4877782
לקביעת תור אצל טובי פלד
053-4877782 ללא פרסום בפורום

• בזוגיות עם מישהי קצת בעייתית אשמח לעזרה
    בג
    19/09/2024

שלום לכולם
    אני בן 38 ובזוגיות עםמישהי בת 45 כבר כמעט שנה גרושה עם ילדה בת 20+
    כרגע הילדה לא גרה איתה כי האמא שהיא הבת זוג שלי החליטה שהיא רוצה להתחיל חיים חדשים ולכן הבת גרה אצל הסבתא משהו שלי היה נשמע תמוהה מההתחלה.
    אספר על הזוגיות שאין ממש תקשורת למרות שאני משתדל לפתח איתה שיחות על הזוגיות שלנו ועל החיים היא לא ממש משתפת פעולה והתגובות שלה יבשות. אין גילויי חיבה ואהבה מבחינתה רק תלונות וחיפוש לריב ולהתלונן על כל מיני דברים קטנים. לפעמים אני מרגיש שהיא אוהבת להתעלל במי שאוהב אותה. למרות שגם לאנשים אחרים אין לה סבלנות . אני מרגיש שיש בה הרבה רוע ואכזריות ורואים את זה על הפנים שלה. בחיים היא לא אמרה לי שהיא אוהבת אותי זה בא רק ממני אבל גם את זה הפסקתי. בלילה האחרון באמצע הלילה היא התחילה להתפרפר במיטה מתוך שינה וממש פחדתי מזה.אני בא לעזור לה בעבודה ואין הערכה ואין תמיכה רק תלונות . היא כל הזמן במצב התגוננות ממשהו חברים אני שואל אתכם האם מה שקורה פה מצריך פרידה? אני לא יודע איך נשאבתי לקשר הזה למרות שהיו הרבה פרידות מיוזמתי.אני יודע שהשאלה לא היתה עקבית בגלל הטראומות והסרטים שיש לי מהבנאדם הזה. תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    טובי פלד - 053-4877782

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו