מידע רפואי
פורומים
- פילאטיס
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- תזונת ילדים, השמנת ילדים
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- קוסמטיקה טבעית
- איסוף ושימור דם טבורי, תאי גזע וגנטיקה
- יחסים, זוגיות ונישואין
- דיכאון אחרי לידה
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- טרשת נפוצה
- מיניות האישה, מין נשי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
מנהל הפורום

053-4877782
- בזוגיות עם מישהי קצת בעייתית אשמח לעזרהבג19/09/2024
שלום לכולם
אני בן 38 ובזוגיות עםמישהי בת 45 כבר כמעט שנה גרושה עם ילדה בת 20+
כרגע הילדה לא גרה איתה כי האמא שהיא הבת זוג שלי החליטה שהיא רוצה להתחיל חיים חדשים ולכן הבת גרה אצל הסבתא משהו שלי היה נשמע תמוהה מההתחלה.
אספר על הזוגיות שאין ממש תקשורת למרות שאני משתדל לפתח איתה שיחות על הזוגיות שלנו ועל החיים היא לא ממש משתפת פעולה והתגובות שלה יבשות. אין גילויי חיבה ואהבה מבחינתה רק תלונות וחיפוש לריב ולהתלונן על כל מיני דברים קטנים. לפעמים אני מרגיש שהיא אוהבת להתעלל במי שאוהב אותה. למרות שגם לאנשים אחרים אין לה סבלנות . אני מרגיש שיש בה הרבה רוע ואכזריות ורואים את זה על הפנים שלה. בחיים היא לא אמרה לי שהיא אוהבת אותי זה בא רק ממני אבל גם את זה הפסקתי. בלילה האחרון באמצע הלילה היא התחילה להתפרפר במיטה מתוך שינה וממש פחדתי מזה.אני בא לעזור לה בעבודה ואין הערכה ואין תמיכה רק תלונות . היא כל הזמן במצב התגוננות ממשהו חברים אני שואל אתכם האם מה שקורה פה מצריך פרידה? אני לא יודע איך נשאבתי לקשר הזה למרות שהיו הרבה פרידות מיוזמתי.אני יודע שהשאלה לא היתה עקבית בגלל הטראומות והסרטים שיש לי מהבנאדם הזה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?