שאלה לנשים בכל הגילאים בכל סטטוס !!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה לנשים בכל הגילאים בכל סטטוס !!
    ברבור
    25/10/2024

היי
    בן זוגי הוא נרקיסיסט מתעלל שבתחילת הקשר שם על עצמו מסכה שהסתירה את פרצופו האמיתי וטשטשה אותי מלראות את האמת. נבגדתי על ידיו עם תשע נשים שונות(יתכן והיו עוד)בזמן שנשאתי את בתו הראשונה ברחמי בעוד שאני מתמודדת עם סרקומה ע"ש יואינג(סרטן העצמות) מזה 4 שנים.
    היסורים הגופניים שאני עוברת כנראה שלא הותירו בו סיפוק,והוא עבר להתעללות נפשית שלא הותירה מקום לספק.
    הוא התנצל הבטיח שלא יחזור על זה ושיתקן איפה שטעה. נשארתי. נולדה לנו ילדה. הוא ממשיך. הוא לא עוצר ולא נח ובכל הזדמנות שיש לו הוא מנסה לפגוע בי עוד ועוד.
    אנו נוסעים ברכב על כביש וכל מה שמעניין אותו זה הבחורות שאוחזות בהגה ובאות מולו, הבחורות ברמזורים, הבחורות במראה האחורית והיד עוד נטויה. הוא לא חס עליי ועל כבודי ובפרצוף שלי מסתכל על כל אחת שחולפת על פנינו. וכשאני טוענת בפניו שזו לא התנהגות ואין בזה שום דבר שמכבד לא אותי לא אותו ולא את הקשר, הוא פשוט מכחיש שכך נהג וטוען שאני סתם אומרת.

עכשיו לשאלה
    בנות!
    בנות.
    רווקות..גרושות..צעירות..ומבוגרות..פונה אני אליכן
    ככלל האוכלוסיה.
    הוא מדמיין שייצא לו משהו מהמבטים שלו, הרי אדם לא בוהה בכל נקבה שחולפת על פניו. אני רוצה שתספרו לו מה הסיכוי שלו שמישהי תצא איתו. שמישהי תרצה קשר איתו. שמישהי תכבד התנהגות כזו של גבר.
    אני אתן לו לקרוא את התשובות שלכן
    הוא כנראה זקוק לקול הנשי שייצא בהמון ויספר לו את מה שממני הוא לא מקבל.

תודה לכולן:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו