מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרהעמי07/07/2008
מה אני אמור לעשות?. אני (30) גר עם זוגתי(24) במרכז. קיבלתי הצעת עבודה די נחמדה בצפון הארץ. היא טוענת שלא תעבור מהמרכז אלא אחרי שנתחתן... אני לא מצליח להבין מה ההבדל אם אנחנו כרגע ביחד באותה דירה במרכז והכל בסדר מדוע "רק שנתחתן" היא תסכים לעבור לצפון... מה היא בעצם רוצה אני כבר לא מצליח להבין הנשים האלו...אמרתי לה או קי אני אבוא לקראתך אני אסע כל יום מהמרכז לחיפה ונמשיך לגור במרכז - אז גם לא טוב היא אמרה אתה תחזור הרטג וימאס לך מזה די מהר... מישהו מוכן להסביר לי מה הבחורה בעצם רוצה כי אני כבר לא ממש מצליח להבין. אני מציין שאנחנו אוהבים (הדדי) עד טירוף.מה זה משנה לפני חתונה אחרי חתונה מה כל הבולשיט הזה? לציין שאין לה הסבר הגיוני לשאלתי 'למה' מלבד שהיא אומרת 'מה יהיה אם לא נסתדר אני אפסיד את העבודה שלי במרכז' (מדובר בעבודה זמנית בה היא עובדת רק חודשיים) ככה שהטענה הזו לא מחזיקה מים.חוץ מזה ואם לא נסתדר במרכז - התוצאה ממילא זהה ככה שאני ממש מבולבל ולא מבין אותה בבקשה עזרה ותודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היא צודקת במאה אחוז....
שני08/07/2008למה היא צריכה לעשות עבורך ויתורים מפליגים כשאתה עדיין לא התחייבת אליה? ואם אתה לא מבין נשים אתה תמיד יכול לעבור ל"צד השני"...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לבטחון
דורית כהן08/07/2008אלון יקר, לעבור לגור בצפון משמעותו להתחיל מחדש לא רק בתחום העבודה אלא בתחום החברתי. בנוסף מתנתקים מן המשפחה והמרחקים גדלים. אולי חברתך קשורה לבית הוריה, ואינה הרפתקנית במיוחד, ועל מנת שתעבור יחד איתך - היא זקוקה לבטחון ברמה גבוהה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)