מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גירושין ופרידה ורוצה להחזיר אותה אליייבגני אוגורודני26/02/2025
שלום נשוי לאישתי כ 5 שנים וביחד אנחנו כמעט עשור 10 שנים.יש ילד מקסים בן 4 וחצי.השנים הראשונות עד הולדת הבן הכל היה מעולה .ואז אחריי הלידה היא נכנסה לדיכאון קל.והתחילה להתרחק ממני אחריי זה תפסתי התכתבות דלה אם אחותה שהיא התאהבה במישהו בעבודה .היה לנו סקנדל גדול והיא האישימה אותי שאני לא אכםתי שאני לא דואג ולא נותן לה תשומת לב.חשוב להדגיש שאני מפרנס בכבוד מביא משכורות לבית ונותן מעצמי גם בבבית אם הילד.לא מבלה לא שותה ולא מבזבז על עצמי שקל.הכל םבית הכל למשפחה.אם השנים האלה שמתי לב שהיא לא נמשכת אליי בכלל כל הזמן תירוצים.אין חום אין קרבה אין נשיקות.וגם סקס פעם בחודשיים שלושה היא סוג של עושה לי טובה וכל הזמן אמרה לי תפסיק לבקש.בסוף היא הודתה לי שהיא נדלקה אליו כן אבל לא היה שם כלום.ואני מאמין לה.לפני שנה מצאתי עוד התכתבות שלה אם אחותה.על אותו הבחור כנראה שעובד איתה שהוא חרמן היה וחיכה לה באוטו והיא לא החכה איתו.היה לנו סקנדל גדול ופיצוץ הטחתי בפנייה.זה הסתדר כביכול נרגעתי דיברנו.היא אמרה לי שחא היה כלום ואני מדמיין.והאישמה אותי בזה שאני שלילי כל הזמן וכועס ועצבני.ובדיעבד ניסיתי להסביר לה שאני כל הזמן כועס כי כבר קרוב ל4 שנים חסר לי ממנה אהבה וחסר לי חןם וסקס.ושהיא לא רוצה את קירבתי.והיא בטענות כלפיי שאני לא יודע להתנהג ולהבין אותה.נניח בסדר.לפני חודש וחצי רבנו עזבתי םעם ראשונה תבית ל3 ימים וכשחזרתי ודיברנו.היא אמרה לי והודתה.אני לא אוהבת אותך לא נמשכת אלייך ואוהבת אותך אבל לא כבן זוג.אתה אבא טוב בעל למופת.אבל אני רוצה להתגרש.ועל תנסה לעשות שום דבר כי לא יעזור.אתה תמצא אהבה ותמצא מישהי שכן תאהב אותך כמו שמגיע לך.בחודש וחצי האלה התחננתי אליה אין ספור פעמים בכדי חא לפרק את הבית היא אמרה לי שזה אבוד מבחינתה והיא כבוייה אליי טוטאלית וגם הצעתי לה ללכת לטיפול זוגי הכל.ושאהי מוכן להשתנות ושאני מוכן לעשות הכל כדי שהיא תישאר.אמרה לי שאין צורך שהיא לא אוהבת אותי וממשיכה לדחות אותי.ב14 לפברואר שכבנו היא הציעה חי אבל תוך כדי אמרה לי שזה לא אומר כלום ושאני לא י9תח ציפיות כי זה נטו סקס.והיא וודעת שאהי אוהב אותה.והיא אמרה לי גם שהיא צריכה זמן בכדי םהבין מה היא מרגישה אוליי כשניפרד יהיה יותר טוב בלעדיי או שהיא תבין שהיא לא יכולה בלעדיי.אבל דבר אחד ברור היא אמרה לי להתרגל לזה שאנחנו לא ביחד כי העמדנו את הדירה למכירה בינתיים והיא םנתה לעורך דין לגירושין בלעדיי .בץהיא בעקשה שאני יבין וישחרר אותה מה חעשות ????אני רוצה םהחזיר אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)