מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מפסיק לחשוב על כך..מבולבל09/07/2008
שלום..איני יודע איך להתחיל..יצא לך לשמוע על המושג הזה cuckold? מאז ומעולם נמשכתי לזה וזה לא יוצא לי מהראש וזה ממש התחזק לאחרונה שגיליתי שיש דבר כזה במציאות ואפילו שיש לזה שם רישמי ושיש המון זוגות כאלה.. אישתי היא בחורה ביישנית וזה אפילו מושך אותי יותר להיכנס לעולם הזה.. את יכולה בבקשה לתת לי את דעתך המקצועית?מה את חושבת שיכולות להיות התוצאות של זה שאיני מודע להם בגלל שכרגע אני ממש נמשך לכך ועיניי מסונוורות? דעתך נורא חשובה לי ואני מבין שאם נכנס לזה כזוג זה כבר לא יהיה כל כך בשליטתי אם להפסיק עם כך או לא.. אם דעתך שזה יכול להיות אפשרי במערכת של זוג נשוי טרי(28 27)? אשמח לקבל ממך תשובה ואם תוכלי בבקשה לומר את דעתך בנושא הזה בכללי.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסוכן!
דורית כהן14/07/2008אינני יודעת עד כמה העניין נפוץ בפועל. ברור שבעידן האינטרנט אתה יכול למצוא יותר אנשים המתעניינים בכך מאשר אי פעם. אין לי ידע בנושא. אני רק יכולה לומר לך שאחת הקוראות כתבה על כך לפני שנה ויותר, מנקודת מבטה היא.
היא נכנעה לרצון של בעלה והסכימה לקיים יחסי מין עם גבר אחר ולתת לבעלה לצפות בהם. התוצאה היתה שהיא החלה לבוז לבעלה ולא יכלה להמשיך לקיים איתו יחסים! זה גרם להם לפרידה. אם תחשוב על כך זו תוצאה שעלולה לקרות... מה גם שאתה כותב שאשתך ביישנית -לא כתבת מה דעתה על כך? האם היא מעוניינת? לתחושתי יש כאן "משחק באש" ואחרי התנסות כזאת שום דבר לא יהיה כמו קודם. האינטימיות שיש לבנות אותה בתחילת הנישואין מכל הבחינות עלולה להיפגע קשות. אבל אני מציעה לך לשאול מנהלי פורומים נוספים, אולי בתחום הסקסולוגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)