רוצה בת זוג

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רוצה בת זוג
    תמיר
    09/07/2008

אני בחור בן 22 .היו לי בעבר מערכות יחסים . חלקם לא רציניים וחלקם היו במטרה לרציני אך מהר מאוד אני איבדתי את עצמי שם לתוך קשר לא רציני או פשוט נפרדו דרכנו . אני יוצא עם בנות זוג ולרוב שמתי לב כי אני יוצא עם בחורות שבאופי שלהן יש משהו לא תמיד תקין. זאת אומרת אחת דכאונית מידי.אחת למשל ילדותית. אחת מאוד פרנואידית . כלומר מוקצנות מאוד. אני נמשך מעט לצערי לטיפוסים כאלה ואני מגיע איכשהו אליהם . אני מאוד רוצה זוגיות.אני אדם שנראה טוב .אחרים יגידו אולי טוב מאוד . מה עליי לעשות ואיפה אולי אני נופל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה בת זוג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחפש את ה"זהב"

דורית כהן
    14/07/2008

רונה היקר, אולי כאשר אתה מתקרב לבנות הזוג שלך אתה מגלה תכונות עמוקות יותר אשר במבט שטחי לא ניתן לגלות, ואולי אתה ממהר לשים תוויות עליהן. אני מאמינה שאנשים הם יותר מורכבים מאשר התווית ששמים עליהם, ואני יכולה להציע לך שתחפש עם הרבה סקרנות את האדם שבפנים, מעבר לסגנון זה או אחר, אל תיתפש למעטפת, הרשה לעצמך לחדור עמוק יותר. תחשוב על המעטפת הזאת - "דכאונית" "ילדותית" "פרנואידית" - בתור סגנון ולא בתור אישיות, ותראה מה יש מעבר לכך.
    יש לי גם הרגשה שאתה כבר מחפש תוך כדי ההיכרות - איפה, מתי ועם מי "תיפול" הפעם...מה דעתך לחפש משהו אחר? אני קוראת לכך לחפש את הזהב באדם השני. האם אתה יכול לצאת עם מישהי שמושכת אותך ברמת ההיכרות הראשונה, ולהחליט שאתה מחפש אצלה את "הזהב שלה "ומוצא? כלומר מגביר את ההקשבה שלך לדברים יפים וטובים אצלה, ומוריד את הווליום של דברים שמפריעים. אני מציעה זאת בתור קונטרה לנטייה הבסיסית שלך שקיימת כרגע - לחפש את הבעייתיות. ותראה מה קורה ותספר לנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו