איומים בקשר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איומים בקשר
    עמי
    10/07/2008

שלום אני בקשר עם בחורה בת 25 אני 30. אנחנו 5 ח' ביחד ובגדול זה טוב. אבל יש דבר שמציק לי מאוד. בפעמים שישנם ויכוחים היא ממהרת לשבור את הכלים ולזרוק רמזים לפרידות..."תזכור את זה" ..."אם תעשה ..את זה שוב אתה יכול לשכוח ממני".."אם תזכיר שוב את האקסית תראה מה יהיה". לי זה מאוד מפריע ואני חושש להתקדם איתה בקשר כאשר ישנם איומים כאלה. למשל אנחנו בהליכי השכרת דירה ביחד. אז היא הייתה צריכה לבוא לדירה שלי (הנוכחית) לעזור לי לארוז; היה לנו וויכוח ואחריו הלכתי לעבודה בלי לתת לה נשיקה אז היא חטפה עצבים ואמרה אני לא באה אליך (ביום שקבענו שהיא תעזור לי)...הפעם חטפתי עליה עצבים ואמרתי לה שהיא יכולה לא לבוא ונמאס לי מהאיומים ושהיא ילדה גדולה להחליט מה טוב לה ומה לא, ואם לא מתאים לה הקשר עדיף שתגיד לי ישירות.. אז היא הסתגרה קצת ואמרה שאני הדבר הכי חשוב לה בעולם שהיא משוגעת עלי ושהיא תנסה לא להגיב ככה להבא.. לי זה מתחיל להמאס... השאלה שלי האם ההתנהגות הזו רגילה והאם ניתן לעשות צעד במצב כזה או שעדיף להרפות כליל? אני מציין שאנחנו אוהבים מאוד (ככה זה נראה מהזוית שלי לפחות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איומים בקשר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לך ערסית עצבנית....

שני
    10/07/2008

ואם מתאים לך - אז תמשיך. בגיל הזה לא משתנים. זה מה שהיא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגמישות ללמוד רפרטואר חדש

דורית כהן
    14/07/2008

עמי היקר, (אם אני מסתמכת על התיאור שלך) ההתנהגות שלה זוהי איזו "נדוניה" שהיא מביאה איתה, כנראה כך גדלה וכך סיגלה לעצמה, אולי כך ראתה בבית הוריה. כרגע עושה רושם שמאוד קשה לה כאשר לא מקבלים את דעתה, או כאשר היא לא מקבלת את מה שהיא מצפה לו ומרגישה שהיא ראוייה לו - והיא מתחילה להתנהג כמו ילד בן 3 עם התפרצות זעם, כמו ששני קלטה במשפט זריז. יש בכך התנהגות ילדותית מאוד והתרכזות מוגזמת בעצמה, ללא התחשבות באחר.

השאלה היא עד כמה זה מפריע לך. כי יש להניח שזה יפריע לך יותר ויותר עם הזמן. כי כאשר ההתאהבות שמסנוורת אותנו שוככת, מתחילים דברים אחרים לבלוט שקודם לא ראינו מספיק טוב או התעלמנו מהם. את יכול לבחון האם כאשר אתה מעיר לה או מבקש ממנה להגיב אחרת - עד כמה היא מסוגלת להתנהג אחרת,ללמוד רפרטואר חדש. אני מניחה שבשעת לחץ בכל זאת יצא ממנה הרפרטואר הישן. בדוק היטב עד כמה אתה אוהב אצלה דברים אחרים, והאם אתה יכול לקבל אותה כמו שהיא גם אם היא לא תשנה את מנהגיה. מה שאני אומרת הוא שצריך לבחון את היכולת שלה ללמוד, להתפתח, ויחד עם זה את עצמת האהבה והקבלה שלך כלפיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו