האם להישאר?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם להישאר?
    עמי
    10/07/2008

שלום לכם יש לי שאלה אני במערכת יחסים כבר 4.5 חודש, לאחרונה סיכמנו שעוברים לגור יחד; אבל יש לי בעיה, נמאס לי לריב. כל שלושה ימים בערך יש ריב.. שמתי לב שמרבית המריבות מתמצות סביב עניין האקסים או האקסיות; הכוונה ברגע שהיא מזכירה את האקס שלה אני חוטף עצבים ואומר לה להפסיק עם זה אלא שאני עושה את זה בדרך רגועה יחסית ולא עושה מזה דרמות. לעומת זאת כאשר אני מזכיר את האקסית שלי היא מתלהמת ומתחילה "אז תחזור אליה אני רואה שאתה חושב עליה" לא שאני שא תמים אבל שמתי לב לשתי תכונות בולטות אצלה הראשונה: עצבנית ונדלקת מהר. קנאית באופן קיצוני - לדוגמא כשהלכנו לראות דירה השוכרת, בעלת הדירה עמדה מולי עם בגד חשוף אז אחרי שעזבנו, רק יצאנו מהבניין והיא התחילה ראיתי את העיניים שלך בתוך החזה שלה ואם אני מדבר עם מישהי וצוחק איתה היא גם כן נלחצת... פחות או יותר, כשזה לא נגמר בריב, אלא רק בזה שהיא מעירה לי אני יכול לחיות עם זה אבל לפעמים היא הופכת את זה לדרמות ועושה ברוגז ואני כבר לא ילד (30) אין לי כוח לכל ההצגות האלה למרותשאני מאוד אוהב. השאלה האם אני עיוור בתהליך שאני עומד לעשות או שמא ניתן לעבור את החיכוחים האלה ולבנות קשר טוב... אני מציין שהיא קטנה ממני ב - 5 שנים ולמרות מה שכתבתי בשיגרה ובשיחה היא מאוד בוגרת. האם לשחרר . תעזרו לי להחליט בבקשה זה לא קל כשאתה אוהב ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם להישאר?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא חייבים להיבהל מן התוקפנות

דורית כהן
    14/07/2008

עמי, שוב אני מתרשמת שכאשר מופיעים קשיים היא נסוגה לרמה אחרת של תקשורת - יותר פרימיטיבית וילדותית. כאילו יש שכבה מתורבתת כל עוד הכל חלק וכייפי, ועם הופעת הלחצים וחילוקי הדעות - בוקע ממנה יצור פראי יותר, לוחמני ותוקפני. היצור הזה קיים בה, והוא ימשיך תמיד להיות אצלה. השאלה האם היא תצליח לשלוט בו ולעדן אותו עם השנים, ועד כמה אתה תסבול זאת. יש אנשים שמסוגלים להישאר אדישים ולחכות שיעבור זעם, שהיא תירגע. או למצוא דרך לחדור אליה באותם רגעים קשים, להרעיף עליה המון אהבה ולא להיבהל מן התוקפנות שלה. לאחרונה קראתי ספר שריתק אותי וחידש לי רבות, ספר המחדד את ההבדלים בין גברים לנשים, מנקודת מבט של הגבר. שמו: [a href='http://www.dofen.co.il/content/index.cfm?navID=1&itemID=21' id='link']"דרך גבר" מאת דייויד דיידה[/a], ואני מאוד ממליצה עליו, גם לגברים וגם לנשים! הספר אומר, בין השאר, שהתפרצויות נשיות כאלה הן סוג של מבחן לגבר, עד כמה הוא נחוש ובטוח בדרך שלו. הספר טוען שאם אתה דוקא עומד על שלך אבל לא בכוח ובקולניות אלא באסרטיביות גברית, ויחד עם זה מרעיף עליה המון אהבה - היא תתמוסס ותתגמש. לאישה חשוב שהגבר שלה יידע מהי הדרך שלו וילך בה בנחישות ובהתמדה. אז זוהי התיזה בספר, וזה דיבר אלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו