מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נשוי לאנגלוסאקסיתסמי17/06/2007
אני בן 45 התחתנתי עם בחורה בת 30 ילידת לונדון,קימנו יחסי מין סוערים, מלאי עניין והנאה לשני הצדדים, אשתי בחורה יפה במיוחד, מאוד נשית, ומטופחת בקפידה.
בשלב מסוים של חיי הנישואים שלנו ודוקא בתקופה של מיניות חזקה, הצעתי לה לשכב גם עם גברים אחרים כשאני מעוניין להיות בחדר מבלי להשתתף ביחסים שהיא תקיים עם המאהבים.
להפתעתי היא הסכימה כמעט מיד, קצת שאלה שאלות להגדיר את הסיבה לרצון המשונה שלי ולתיחום של גבולות.
ביקשה ממני שאמצא גבר שיתאים לסוג זה של יחסים, אך להפתעתי היא באה והודיעה שהיא מצאה את הגבר שיבוא אל ביתנו באותו ערב לצורך קיום יחסי מין כשאני אהיה נוכח בחדר אך לא אוכל לדבר או לבקש כלום מהם.
הגבר הגיע, ההנאה שלה היתה בולטת ותאוותנית, ההנאה שלי היתה חזקה מאוד בליווי רגשות של השפלה כי הגבר ממש זילזל בי ושניה ם צחקו על הטימטום שלי.
מכאן עברנו כיברת דרך ארוכה עם עשרות גברים במיטתנו הזוגית לאורך זמן, חלקם מזדמנים ורובם לתקופות כל שהם או8 כמה במקביל.
כולם היו נשואים על זה היא הקפידה לצורך הדיסקרטיות הנדרשת.
אני ממצב של הנאה עברתי למצב של סבל נפשי אך הגרוי המיני שלי שבא מלראות אותה עם גברים אחרים היה חזק מכל.
היחסים בבית לאורך כל התקופה היו כפולים, בבית החיים התנהלו בהרמוניה ואהבה, במיטה עם המאהבים היא בזה לי והשפילה אותי בהנאה רבה ובצורות מגוונות ויצירתיות.בשיתוף מאהביה.
היא סרבה תקופות ארוכות לאפשר לי לקיים אתה יחסי מין,ובחק מהזמן קימנו יחסי מין די טובים ומסודרים.
כתוצאה מהמצב, ירד הכושר המיני שלי, בקושי עמד לי וגמרתי במהירות, דבר שלא היה קיים בעבר.
היא לא צחקה עלי אלה הבינה וניסתה לעזור וביקשה שאלך לרופא לטפל במצב.,.דבר שעשיתי ונעזרתי בצורה חלקית .
במשפחה לא יודעים כלום,אין לנו ילדים משותפים ואנחנו חיים לבד.
לאחרונה באופן פיתאומי עזבה את הבית ומטילה עלי את כל האחריות למצב.
אנחנו נפגשים ומדברים אבל היא רוצה פסק זמן למחשבה.
אני אובד עצות ומרגיש שכל עולמי חרב עלי
אנא עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהכנסת גברים למיטה הזוגית - למשבר
יהודית ברגמן17/06/2007סמי יקר!
חיי הנישואים שלכם היו מבוססים כבר בתחילה על מיניות ולא ברורה רמת האינטימיות והתקשורת ביניכם בשאר התחומים. ברור שכשני אנשים בוגרים, שקלתם סיכונים מראש וידעתם שהפנייה להגשמת פנטזיות וסוג כזה של יחסים כרוכים בסיכון, מה עוד שהגעתם לאובססיה במימוש הפנטזיה. נסה לדבר אתה ולברר מה מציק לה באמת. מה חסר? מה הסיבות לעזיבתה הפתאומית ולמה דרוש לה פסק זמן. עד שלא תדע מה הסיבות האמיתיות שגרמו לעזיבתה - לא תוכל אתה ואפילו לא יועץ מנוסה - לפתור את הבעיה ולכן נסה לברר מה באמת קרה. אולי היא מצאה עולם שקוסם לה יותר, אולי פער הגילים ביניכם הפך בעיניה למשמעותי, או אולי התאהבה באחר..
אשמח לשמוע ממך פרטים נוספים כמו כמה זמן אתם נשואים? איך היתה הזוגיות שלכם מעבר למיניות? ומה הטענות הספציפיות שלה נגדך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהלך יהודית
סמי24/06/2007אני נשוי כמעט 11 שנים אתה, הזוגיות שלנו היתה רומנטית ומאוד משפחתית וזורמת, שוחחנו הרבה ולא נתננו לדברים להידחק מתחת לשולחן והתמודדנו אתם גם אם היו כואבים או לא נעימים לאחד מאיתנו.
אפשר להגיד במדויק שזאת היתה זוגיות של שני חברים מאוהבים שתומכים אחד בשני.
לא ידוע לי שהיא כיום מאוהבת באחר אבל ממש אין לי מידע.
היא טוענת שעקב פער הגילים בנינו הדרישות המיניות שלה גבוהות משלי,שאני לא מסוגל לספק אותה כמו שהיא אוהבת,שגברים אחרים חזקים ממני וטובים ממני, שאני "קוקהולד" והיא בזה לי על כך ,לטענתה גבר שרוצה כל כך לראות את אשתו מקימת יחסים מיניים עם אחרים הוא לא גבר בשבילה,היא מאשימה אותי שנתתי לחברים שלי להיות אתה והפכתי אותה לסחורה שמעבירים מיד ליד.
לדעתי היוזמה ואי התנגדות שלה לסוג זה של יחסים הביאו אותי להעריך אולי לא נכון את הרגשתה לגבי ה"סטיה" שלי.
חשבתי שהיא נהנהת מהנושא ולא עלה בדעתי שהיתה מוכנה להשתתף באקטיביו ת ונכונות כזאת בקטע אם לא היתה רוצה בזה כמוני.
אני לא מאמין שיש אשה שתממש את הסטיות של בעלה שמעביר אותה לידי גברים אחרים מבלי להטיל וטו חד משמעי, הלא היא בחורה חכמה ואינטיליגנטית ומאוד משכילה.
היא כל הזמן ציינה שהכי היא נהנת מסקס זה כאשר משתמשים בה והיא מפרידה לחלוטין את הרגש מהסקס, אהבה בבית , זיונים רק עם גברים אחרים.
חשבתי פעם על האפשרות שהיא נמפומנית, אבל טרם הצלחתי למצוא למילה הגדרה שתסביר לי את המונח במדויק כך שלא אשתמש בשם זה.
אני מודה לך מכל לב על המשך ההתיחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהכנסת גברים למיטה הזוגית- למשבר
יהודית ברגמן24/06/2007סמי יקר! מדבריך עולה שלמעשה לא עשיתם שיחה מעמיקה על הנושא שהעסיק אתכם יותר מכל. לכן, וגם בתשובתי הקודמת ביקשתי לדעת עד כמה חזקה האינטימיות ביניכם- בנוסף לתחום המיני. ועד כמה אתם מאפשרים ללבן בעיות ולהכנס לעומקן. לא ידוע לך באם היא התאהבה באחר, שלמענו עזבה לפתע את הבית. יצאת מתוך הנחה ו"הערכת" את הרגשתה, "חשבת" שהיא נהנת, כדבריך, אבל לא ממש שוחחתם על כך, עד שהכל התפוצץ. הנחת שאם היא היתה מוכנה להשתתף באקטיביות ונכונות שכזו בתוך הפנטזיה שלך, הרי שטוב לה עם זה, והיא לא עשתה את הדברים רק בכדי לרצות אותך. אולי פשוט נמאס לה. אתה לא יודע. רק מניח. בכדי לפתור בעיה - חייבים לדעת מהי בדיוק הבעיה. ואולי בכדי להגיע לשורשה, כדאי שתלכו לטיפול/יעוץ זוגי, אם לזוגתך עדיין יש עניין בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יהודית על התשובה
סמי25/06/2007לא היא לא תלך לטיפול זוגי איתי כרגע לפחות כך אמרה לי אתמול, לדבריה היא אומרת שהקטע הקוקהולדי שלי רק עשה לה טוב היא עזבה כי קוקהולד לדעתה הוא גבר מסורס ורק אם אחליף את הסטיה במשהוא יותר גברי היא תשקול לחזור, היא גם אמרה שאין לה מאהב במובן הרומנטי אלה כמה בני זוג למין בלבד כפי שנהגה עד לעזיבתה.
אלו דבריה.
לגבי רמת האינטימיות: נהגנו ליצור לעצמנו זמן איכות פעמיים בשבוע לאורך שעות שהוקדשו לשיחות פריקת לחצים, רומנויקה,סתם פינוקים לא מיניים, כמו ארוחות אינטימיות ולרדת עם בקבוק יין לים בלילה, רק שנינו והכל מוקדש לעצמנו.
אי מניח שזה שמר על אינטימיות, היא לשאלות שלי מעולם לא הביעה התנגדות לקוקהולדיות שלי, כן צחקה על זה שאני מוסר אותה בכזאת קלות לגברים זרים ,אבל היא טענה שעבורה מבחינה מינית זאת הנאה כמעט מוחלטת ואין לה כל כעס או טינה או הרתעות או סלידה מהנושא לחלוטין - מה יותר מאפשר לך לרוץ עם הסטיה שלך הכי רחוק אם הכל נעשה מתוך הדדיות ?
לכן אני כל כך אבוד מהפיתאומיות שבשינוי אצלה.,.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה שטיות אתה עושה ממש טיפש
לי24/06/2007איך יכולת לעשות את זה הרי ברור שיבוא יום ותזרוק אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי היא פשוט נפגעה
עינת25/06/2007היא נפגעה מזה שאתה מסוגל לוותר עליה כל כך בקלות, והיא הרגישה שאולי לכן אתה לא מספיק מחזר אחריה וכו'.
אפשר גם להבין את זה מזה שהיא צחקה שבקלות אתה מוסר אותה לאחר..
אולי תנסה להבהיר לה שהיא הכי חשובה לך, אבל אתה מסוגל לוותר עליה רק בתחום המיני. למרות שלדעתי זה לא היה רעיון טוב מלכתחילה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)