אשמח לחוות דעת חיי נשואים וכאב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אשמח לחוות דעת חיי נשואים וכאב
    עומר
    04/09/2025

נשואים 21 שנים, 3 ילדים. אנחנו שונים מאוד, חושבים אחרת, השקפות עולם שונות. כמו כל זוג ups and downs...
    אני מרגישה כבר תקופה שאני לא מעניינת אותו, הוא לא אדם של מילים, ניסיתי לשוחח איתו להבין וכלום.. הוא כל הזמן זורק הערות מגעילות מעליבות... ציין כבר מספר פעמים בהזדמנויות שונות שהוא תקוע איתי, ועוד הערות בסגנון, והביע רצון להתגרש במספר הזדמנויות לאורך השנים. הוא לא מנשק, ניסיתי להבין לא משתף פעולה... פעם ציין שאני לא מתקרבת אליו באתי אליו נתתי לו נשיקה על השפתיים הדף אותי ואמר איכס... אני בחורה עם ראש על הכתפיים אני מבינה את המשמעות של הדברים... אני לא רוצה לפרק לילדים את הבית... מחכה שיגדלו, נראה לי שגם הוא. אנחנו שוכבים לעיתים, זה טכני ללא קרבה בלי רגש...
    הוא נוסע לחול המון מהעבודה ... השבוע תפסתי אותו משקר... כשהתעמתתי איתו התעצבן קם והלך... הינו בחול כל המשפחה הוא מוצא הזדמנויות לשוחח עם בחורות צעירות שנראות מעולה ולצחקק איתן.. אני מרגישה מושפלת הראש מבין וקשה לי להחזיק את זה כבר, אני סובלת עצובה וכואבת, מרגישה קושי להתנהל מרוב כאב. שנינו אנשים חכמים ומשכילים, אני מבינה וחושבת שגם הוא שזה זמני עד שהילדים יגדלו. אשמח לשמוע על דרכים להתמודד, ובכלל כל דבר שנראה לכם, עצה או אמירה.
    אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו