מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח לחוות דעת חיי נשואים וכאבעומר04/09/2025
נשואים 21 שנים, 3 ילדים. אנחנו שונים מאוד, חושבים אחרת, השקפות עולם שונות. כמו כל זוג ups and downs...
אני מרגישה כבר תקופה שאני לא מעניינת אותו, הוא לא אדם של מילים, ניסיתי לשוחח איתו להבין וכלום.. הוא כל הזמן זורק הערות מגעילות מעליבות... ציין כבר מספר פעמים בהזדמנויות שונות שהוא תקוע איתי, ועוד הערות בסגנון, והביע רצון להתגרש במספר הזדמנויות לאורך השנים. הוא לא מנשק, ניסיתי להבין לא משתף פעולה... פעם ציין שאני לא מתקרבת אליו באתי אליו נתתי לו נשיקה על השפתיים הדף אותי ואמר איכס... אני בחורה עם ראש על הכתפיים אני מבינה את המשמעות של הדברים... אני לא רוצה לפרק לילדים את הבית... מחכה שיגדלו, נראה לי שגם הוא. אנחנו שוכבים לעיתים, זה טכני ללא קרבה בלי רגש...
הוא נוסע לחול המון מהעבודה ... השבוע תפסתי אותו משקר... כשהתעמתתי איתו התעצבן קם והלך... הינו בחול כל המשפחה הוא מוצא הזדמנויות לשוחח עם בחורות צעירות שנראות מעולה ולצחקק איתן.. אני מרגישה מושפלת הראש מבין וקשה לי להחזיק את זה כבר, אני סובלת עצובה וכואבת, מרגישה קושי להתנהל מרוב כאב. שנינו אנשים חכמים ומשכילים, אני מבינה וחושבת שגם הוא שזה זמני עד שהילדים יגדלו. אשמח לשמוע על דרכים להתמודד, ובכלל כל דבר שנראה לכם, עצה או אמירה.
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)