מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה,נטלי13/07/2008
שלום לך, אני ייתן קצת רקע: אני בת 25 יש לי חבר בסביבות 6 שנים אנו גרים יחד שנה, מדברים על להתחתן, מאוד אוהבים!!! אז ככה, יש לי בעיה אני בחורה מאוד מאוד סקרנית. אני פשוט חייבת לדעת הכל מהכל!!! אני חייבת לדעת איפה הוא, מה הוא עושה, מי שלח לו הודעה, מי התקשר אליו, מה ההוא דיבר איתו... זה פשוט ברמות שאני לא מסתדרת עם עצמי אז אני לא יודעת איך הוא מסתדר איתי!!! הוא מאוד מאוד סומך עליי, אין לו חששות. אני יכולה להגיד לך שגם אני סומכת עליו אבל זה יהיה שקר. הוא לא בן אדם שיילך ויבגוד הוא לא בן אדם שיצחק עליי מאחוריי הגב, אני מרגישה שבשבילו אני הכל, מעל הכל. הוא לא הטיפוס שיוצא לבד ומשאיר אותי בבית, ממש לא. הוא לא יילך לחבר אם אני בבית, הוא מאוד מכבד, ממש בן אדם טוב. לפעמים אני ממש משתגעת מעצמי שאני כזאת, הוא מספר לי לדוג' על חבר שלו שבגד בחברה שלו ואני פשוט כועסת עליו כאילו זה הוא בגד, ואומרת לעצמי אולי זה הוא שבגד? זה בעיה אמיתית זה פשוט חולני, אני מרגישה שאני חייבת להשתנות...... הוא מאוד מודע לבעיה, אבל לא בא אליי בטענות לגביה, הוא פשוט יודע וזהו... עזרה בבקשה..........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
מיקי13/07/2008נשמע שהוא מאד אוהב ומקבל אותך..כל הכבוד שאת מודעת לצורך בשינוי נראה לי שזה שווה את זה..בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עניתם לי :(
נטלי15/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)