מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קנאה משגעתיעל14/07/2008
היי כתבתי בעבר הודעה על נושא הקנאה ועכשיו יש לי עוד בעיה איתה. חבר שלי מזה שנה ו-9 הצחיל ללמוד עיסוי שבדי, בקורס יש נשים וגברים, הוא סיפר לי שבמהלך השיעורים הם יהיו ללא חולצה וללא מכנסיים ויהיו עטופים בסדינים וזאת על מנת שיהיה להם קל יותר לתרגל אחד על השני את מה שלמדו. אני כמובן התעצבנתי מזה ומי לא היה מתעצבן אפילו הוא אמר לי שהוא לא היה רגוע אם המצב היה להיפך אבל הוא אומר שאין הרבה מה לעשות עם זה והוא לא רוצה שבמהלך הקורס אנחנו כל הזמן נריב ונתעצבן והוא צודק אז הפיתרון שלו היה שלא לספר לי את הדברים האלה שיכולים לעצבן אותי אבל אני לא הסכמתי, עדיין לא הגענו לאיזשהו פיתרון ואני לא יודעת מה לעשות. וגם כשהוא יסיים את הקורס ויעבוד כמעסה אני לא רוצה שהוא יטפל בנשים צעירות זה יהרוג אותי מקנאה. אני לא יודעת מה לעשות, גם אם זה הכל מקצועי אני פוחדת שזה יעבור למשהו אישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובתי הקודמת
דורית כהן14/07/2008יעל, אני מציעה שתראי את תשובתי הקודמת לך בעניין הקנאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנאה משגעת-המשך
יעל15/07/2008אני מבינה מה שאת אומרת לגבי השיחות ודיברנו על הנושא של המסז לבנות וכאלה אבל זה לא עוזר, הוא גם מבין אותי מאיפה זה בא לי ושזה באמת קשה אבל הוא לא יעזוב את הלימודים,הוא רק התחיל ועוד לא יודע אם הוא אוהב את זה ורוצה את זה וגם לא הייתי רוצה שהוא יעזוב את זה בגללי אחרת אני ארגיש אשמה, אבל קשה לי לחשוב שהוא יגע בגוף של אישה אחרת ואם פתאום הוא יראה את הציצי שלה בטעות או יגע ממש קרוב לישבן שלה ופתאום זה יחרמן אותו אני לא חושבת שאני יכולה להתמודד עם המחשבות האלה, או שבחורה אחרת תיגע בגוף שלו, לא מסוגלת, אז הצעתי לו שבתרגולים הוא יתרגל רק עם בנים והוא אמר לי שהוא ירגיש ממש מוזר עם זה כשכולם מתרגלים עם כוןלם ועוד בייחוד כשקהל היעד שלו בתור לקוחות יהיו נשים אז הוא צריך לתרגל איתן בקורס. זה הורג אותי ואני לא יודעת מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנאה לאורך זמן
דורית כהן19/07/2008יעל היקרה, הקנאה הזו עלולה לנהל אותך מולו כל הזמן, בגלל המקצוע בו הוא בחר. או שתעבדי על עצמך נניח בעזרת טיפול, או שתחליטי אם את יכולה להישאר בזוגיות הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)