בגידה או קנאה מיותרת?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בגידה או קנאה מיותרת?
    רעות
    16/07/2008

שלום שמי רעות, ואודה לך אם תוכלי לעזור לי. אני ובעלי נשואים 3 שנים ומצפים לילדנו הראשון, במהלך החצי שנה האחרונה אני חשה שבעלי מסתיר ממני דברים ולא משתף אותי בהכל. יש לציין כי בעלי עובד קשה וכמעט כל יום עובד לילות. כשאני מדברת עימו הוא טוען כי זו קנאה מיותרת ולא הייתי כך לפני ההריון. בנוסף בחודשיים האחרונים אני מוצאת את עצמי מתחננת לסקס מבעלי, דבר שלא היה בעבר כי הוא זה שתמיד רדף אחריי. (יש לצין שאף פעם לא הייתה לי קנאה כלפי בעלי או כלפי חבריי לשעבר, התחושה היא יותר שהוא בוגד או מסתיר דבר מה), ניסתי לטפל בקנאה, אך יום אחד גיליתי כי התקבלה אצלו שיחת טלפון בשעת לילה מאוחרת, לאחר שחקרתי את העניין התברר כי מדובר בספא הנותן גם שירותי מין. שאלתי היא האם להתעמת עימו כעת על מנת לברר את העניין סופית או שמא עליי לחכות ולבדוק לעומק את המצב במידה ואכן הוא בוגד? כמו כן האם מומלץ לעשות זאת במהלך טיפול זוגי? אשמח אם תוכלי לעזור לי בנושא רעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה או קנאה מיותרת?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינטואיציות של אשה

דורית כהן
    19/07/2008

רעות היקרה, למרות שהכל מבוסס על תחושותייך, מנסיוני בדרך כלל אין עשן בלי אש. את מעידה על עצמך שאף פעם לא היית קנאית איתו או עם חברייך הקודמים. זה ושני הדברים שכתבת - שיחת הטלפון והעובדה שהוא לא יוזם סקס - לצערי עלולים להצביע בכיוון האפשרות של בגידה כלשהי. ברור שעימות איתו עלול להוביל למשבר הכי חמור שהיה לכם אי פעם, ומאוד אופייני שהבעלים מכחישים הכל וכועסים על אי האמון. אבל אם תחושות הבטן שלך חזקות, תראי אם את יכולה להוכיח זאת ואז ערכי איתו עימות. רצוי מוקדם ככל האפשר, כי אחרת החשד יעיב על יחסיכם. אם את מרגישה שאינך יכולה לעשות זאת בעצמך והוא אינו מוכן להגיע לייעוץ זוגי - קחי בעצמך שעת ייעוץ פרטי, על מנת לחשוב עם מישהו מקצועי על המצב. אלא אם את יכולה ומוכנה לשוחח על כך עם מישהו מבני משפחתך או חברה טובה ולהתייעץ. הבעייה היא שבמצב כזה - מתחילים לדעת עליכם או עליו - מאחורי גבו וזה לא בריא ליחסים שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו