מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בבקשה עזרהגלי17/07/2008
שלום שמי גלי אני בת 26 נשואה לאהובי כמעט שנה. הכרנו לפני 3 שנים במהלך טיול בחו"ל ושבועיים אחרי שחזרנו לארץ הוא נסע לחו"ל למספר חודשים, בזמן הזה סיכמנו ביננו שאנחנו יכולים להיות עם אחרים, וכך היה. לאחר חודשיים וחצי הוא חזר לארץ לבקר אותי ובנקודה הזאת מבחינתי היינו כבר יחד, אמרתי לו שאני אוהבת אותו והתנהגנו כמו זוג מאוהב, אחרי חודש הוא נסע שוב לחו"ל ( את כל הנסיעות האלו לקחתי בחשבון כשהכרתי אותו) ואני חיכיתי לו בארץ, כבר לא רציתי להיות עם אף אחד אחר. אחרי הנסיעה הזאת הוא חזר סופית לארץ להיות איתי. לפני יומיים הוא אמר לי שעד החזרה הסופית שלו לארץ הוא היה גם עם אחרות, 9 חודשים אחרי ההיכרות שלנו! נוצר מצב מאד בעייתי ביננו, מבחינתו אנחנו לא היינו עדיין ביחד באותו זמן, מבחינתי זאת בגידה, בהתחלה הוא לא הבין למה אני מתרגשת מזה, אמרתי לו שאם הייתי יודעת את זה בזמנו לא היינו ביחד היום, אז הוא אמר שיצא טוב שלא דיברנו על זה כי אנחנו ביחד עכשיו, אני מרגישה שהוא לקח את ההחלטה מהידיים שלי .מהר מאד הוא הבין שאני פגועה מהעניין והוא התנצל, אני אוסיף רק שעברנו הרבה דברים ביחד ממש באש ובמים, הוא אדם טוב ונדיר במינו, אנחנו מאד אוהבים, הוא מפחד שאני אזרוק את הכל בגלל משהו שקרה לפני 3 שנים, אני מאד מבולבלת, לא יודעת מה לעשות, מצד אחד אני מרגישה מרומה ונבגדת למרות הזמן שעבר מאז ומצד שני הוא טוען שהייתה ביננו אי הבנה בסה"כ. בבקשה תעזרו לי, אני ממש זקוקה לעצה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקבל קצת עזרה?
גלי20/07/2008אני באמת זקוקה לעצה, מישהו יכול לענות לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשונות בין אישית
דורית כהן21/07/2008היי גלי,
ראשית אני ממש מתפעלת ממילות האהבה החזקות -שלך כלפיו ושלו כלפייך!
תראי, בני אדם הם שונים בדרך בה קורים להם תהלכים שונים. את מציינת שבפעם השנייה בה הוא נסע - את כבר היית לגמרי מאוהבת ולא יכולת ולא רצית כלל לצאת עם אחרים. ציפית שהוא ירגיש בדיוק אותו הדבר, גם כי אמרת לו שאת אוהבת אותו וגם כי התנהגתם כזוג מאוהב. השאלה היא האם קיימתם שיחה ברורה על שינוי רמת המחוייבות? כי בנסיעה הראשונה היתה לכם שיחה ברורה בה התרתם זה לזו לקיים יחסים עם אחרים. האם קיימתם שיחה ברורה בה הוחלט אחרת? כי אם לא היתה שיחה ברורה - תני לו ליהנות מן הספק. אולי לכך הוא מתכוון שהיה קצר בתקשורת, כי הדברים לא נאמרו במפורש. אולי לך זה היה ברור ומובן מאליו, אבל עבורו זה לא היה כה ברור. אולי את היית כה מאוהבת שלא שמת לב שהוא היה זקוק לעוד קצת זמן כדי שאהבתו אליך תבשיל. בני אדם פועלים בקצב שונה, רגשות מבשילים בקצב שונה. את יכולה להיות מאושרת על כך שהוא סיפר לך ושיתף אותך, זה רק מראה שהוא לא תפס את התקופה השנייה כמו שאת. אחרת אולי היה מנסה להסתיר מפנייך. שמחי באהבה היפה שלכם, והיי ערה לשונות ביניכם. שונות זה דבר טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
להלה27/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)