יחסים עם בעלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יחסים עם בעלי
    דניאלה
    18/07/2008

שלום, אני נשואה כבר 8 שנים, אני בת 33 ובעלי בן 36. יש לנו שתי בנות. בעלי עובד עד שעות מאוחרות, הוא נרדם בסלון בדרך כלל , מתעורר באמצע הלילה או לקראת הבוקר ונכנס למיטה. לפעמים הוא מעיר אותי בלילה כדי לקיים איתו יחסים ואותי זה מאוד מרגיז כי אני עובדת ומתעוררת בשעה 6 בבוקר , ברגע שמעירים אותי גם קשה לי לחזור לישון וזה משבש לי את כל היום ואת הלילה. אני דוחה אותו לפעמים וזה מאוד מרגיז אותו. האם זה בסדר אני מתנגדת לו בלילה או שזה לא בסדר, כי הוא מציג את זה כאילו אני לא בסדר . אני מאוד לא אוהבת שמעירים אותי בלילה או כאשר אני כבר נרדמת. האם זה בסדר מבחינתי לסרב לו בשעות האלה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסים עם בעלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממש לא בסדר!

דורית כהן
    21/07/2008

דניאלה, אני חושבת שזה ממש לא בסדר שהוא מעיר אותך ומפריע לך בשנתך כדי לספק את הצרכים שלו, ללא התחשבות ברצונותיך ובצרכי השינה שלך.
    אמרי לו שהגישה שלו היא הרסנית ומזיקה לאהבה שלכם ולאיכות יחסי המין בטוווח הארוך! עליכם לנהל שיחה רצינית על כך - אני מציעה לקבוע שעה פנוייה או אפילו להיפגש במיוחד לשם כך ולשוחח - איך כל אחד מארגיש בקשר לכך. אם זה לא יצליח - קחו ייעוץ זוגי על כך, אחרת, אם זה יימשך, ייגרמו נזקים שיהיה הרבה יותר קשה לשקם אותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו