מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבולבלתגלית19/07/2008
שלום רב, אני בחורה בת 26.5 יצאתי לפני כשנה עם בחור בן 27 יצאנו כ- 3 חודשים עם עליות ומורדות בקשר יש לציין שהיו יותר מורדות בקשר.. בזמנו אני חתכתי את הקשר מכיוון שראיתי שזה לא מתקדם ומה גם שזה שאב ממני כוחות נפש עצומים..הייתי רוב הזמן כואבת .. עברו מאז 7 חודשים חזרנו לדבר במסנג'ר יום חמישי נפגשנו היה נחמד שאלתי אם רוצה לחזור? אמר לי שהוא לא יודע אם כדאי כי ניסנו פעם אחת ולא הלך מה גם שאמר שהוא חושש לאכזב אותי. מה שכן התנשקנו ואמר לי שלא שכח אותי בכלל... קבע איתי פגישה נוספת במוצ"ש ואמר אדבר איתך וביקש שאחשוב גם אני אם אני מעוניינת לחזור. היום - שום תקשורת פשוט נעלם... למרות שהוא אמר במפורש שיידבר איתי ויותר מזה אמר שניפגש במוצ"ש.. חזר בו? מה לעשות בנדון? מרגישה שיצאתי מטומטמת מדרך ההתנהגות שלי ..יש תחושה שהוא לא השתנה בכלום...האם אני צריכה ליזום משהו? או פשוט להתעלם ממנו במידה וייצור קשר? גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית... אל תהיי ילדה....
שני20/07/2008גבר שבאמת מעוניין לא מתנהג ככה. עושה רושם שאת רוצה יותר מאשר הוא. לא לרדוף אחריו ולא להיראות נואשת. ממי - זה לא מוסיף לך כלום. הוא רק יתרחק יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשני
אורית20/07/2008שני, את צודקת שעושה רושם שאני יותר מעוניינת ממנו. השאלה היא כיצד להתנהג אחרי אתמול? להתעלם ממנו? במידה ויפנה אליי במסנג'ר להתעלם /להגיב? מכיוון שהוא באמת הפעם פגע בי בצורת ההתנהגות שלו הוא ממש לא ברור לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מעוניין בך
דורית כהן21/07/2008אורית, אני חושבת ששני לגמרי צודקת. הבחור לא ממש מעוניין בך, אבל הוא מנסה להיות נחמד כאשר אתם נפגשים. פשוט רדי מכך ושכחי אותו. זוגיות לא תצא ממנו. אם את רוצה ידידות ו סתם היכרות - שמרי איתו על קשר רק שלא תיפגעי מציפיות גבוהות מדי. כאשר גבר רוצה להיות עם אישה הוא מבהיר זאת בצורה ברורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)