מבולבלת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    גלית
    19/07/2008

שלום רב, אני בחורה בת 26.5 יצאתי לפני כשנה עם בחור בן 27 יצאנו כ- 3 חודשים עם עליות ומורדות בקשר יש לציין שהיו יותר מורדות בקשר.. בזמנו אני חתכתי את הקשר מכיוון שראיתי שזה לא מתקדם ומה גם שזה שאב ממני כוחות נפש עצומים..הייתי רוב הזמן כואבת .. עברו מאז 7 חודשים חזרנו לדבר במסנג'ר יום חמישי נפגשנו היה נחמד שאלתי אם רוצה לחזור? אמר לי שהוא לא יודע אם כדאי כי ניסנו פעם אחת ולא הלך מה גם שאמר שהוא חושש לאכזב אותי. מה שכן התנשקנו ואמר לי שלא שכח אותי בכלל... קבע איתי פגישה נוספת במוצ"ש ואמר אדבר איתך וביקש שאחשוב גם אני אם אני מעוניינת לחזור. היום - שום תקשורת פשוט נעלם... למרות שהוא אמר במפורש שיידבר איתי ויותר מזה אמר שניפגש במוצ"ש.. חזר בו? מה לעשות בנדון? מרגישה שיצאתי מטומטמת מדרך ההתנהגות שלי ..יש תחושה שהוא לא השתנה בכלום...האם אני צריכה ליזום משהו? או פשוט להתעלם ממנו במידה וייצור קשר? גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלית... אל תהיי ילדה....

שני
    20/07/2008

גבר שבאמת מעוניין לא מתנהג ככה. עושה רושם שאת רוצה יותר מאשר הוא. לא לרדוף אחריו ולא להיראות נואשת. ממי - זה לא מוסיף לך כלום. הוא רק יתרחק יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשני

אורית
    20/07/2008

שני, את צודקת שעושה רושם שאני יותר מעוניינת ממנו. השאלה היא כיצד להתנהג אחרי אתמול? להתעלם ממנו? במידה ויפנה אליי במסנג'ר להתעלם /להגיב? מכיוון שהוא באמת הפעם פגע בי בצורת ההתנהגות שלו הוא ממש לא ברור לי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מעוניין בך

דורית כהן
    21/07/2008

אורית, אני חושבת ששני לגמרי צודקת. הבחור לא ממש מעוניין בך, אבל הוא מנסה להיות נחמד כאשר אתם נפגשים. פשוט רדי מכך ושכחי אותו. זוגיות לא תצא ממנו. אם את רוצה ידידות ו סתם היכרות - שמרי איתו על קשר רק שלא תיפגעי מציפיות גבוהות מדי. כאשר גבר רוצה להיות עם אישה הוא מבהיר זאת בצורה ברורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו