פליז!!!!עזרה..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פליז!!!!עזרה..
    שירלי
    20/07/2008

תפסתי את חבר שלי צופה בפורנו במחשב ועושה ביד. זה הבהיל אותי נורא וגרם לי להיכנס למחשב לראות מה עוד הוא הוריד שם, וראיתי המון סרטי פורנו שהוא הוריד. מה לעשות?!?!?!?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פליז!!!!עזרה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תני לי לנחש....

שני
    20/07/2008

את בת 18 ובתולה. ואולי גם דתייה. החבר שלך גולש באתרי פורנו? רחמנא ליצלן. שומו שמיים. אוי ואבוי. החבר שלך הוא בחור בריא ונורמלי. מומלץ שגם את תיצפי יחד עימו ותגוונו את חיי המין שלכם. הוא לא עשה שום דבר שהוא לא בסדר. להיפך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צפייה בפורנו

דורית כהן
    21/07/2008

שירלי, הרבה מאוד גברים ולא מעט נשים צופים בפורנו במחשב ובטלויזיה, וכאשר החומר הזה מעורר אותם - אחת התגובות הטבעיות היא לאונן. הרבה עושים זאת במקביל לקיום יחסים עם בת הזוג, ובדרך כלל זה פשוט פורקן קל, מיידי, ללא סיבוך, של אדם עם עצמו. אין בכך רע.

יחד עם זה, השאלה היא מה קורה ביניכם? האם שניכם מרוצים מחיי המין שלכם? האם יש מתחים? פערים? כי אם זה נעשה מתוך מקום של תסכול - זה יכול גם לשמש כנורית אזהרה שמשהו לא מספק ביחסיכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו