פרידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה
    יעל
    20/07/2008

איך אפשר להוציא בן אדם שאוהבים מהלב?זה כ כך כואב אבל אני מרגישה שאנחנו לא מצליחים להתגבר על הקשיים שלנו לא משנה כמה אנחנו מדברים. הוא בן אדם אטום ואני לא מצליחה להגיע אליו ואני כל הזמן בוכה וזה ל מגיע לי אני כבר לא יודעת מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשרי לכאב להיות שם

דורית כהן
    21/07/2008

יעל יקרה, לפעמים עוזר להתייעץ עם מישהו מקצועי לפני שמוותרים. האם עשיתם זאת? אני מבינה שאינכם נשואים, אבל תדעי שגם זוגות שאינם נשואים מגיעים לייעוץ קצר מועד, במצב שהרגשות חזקים אחד כלפי השני אבל גם הקשיים חזקים. תמיד יש מה ללמוד.
    את שואלת איך להוציא אותו מן הלב?
    עצתי לך - אפשרי לכאב להיות בתוך הלב. אל תברחי ממנו. טוב שהוא שם, הוא מעיד על עומק רגשותייך, וזה בסדר גמור וטבעי. רק הזמן יעזור לך להתגבר, או כניסה למערכת יחסים חדשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ

יעל
    23/07/2008

אם אכן נרצה יעוץ למי את ממליצה לנו לפנות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנהלת הפורום מנועה מלהמליץ עליועץ/ת

יהודית ברגמן
    23/07/2008

יעל יקרה, מנהלת הפורום דורית כהן - מנועה מלהמליץ על יועץ/ת ספציפית במסגרת הפורום. אם תרצי - אני משוכנעת שתמצאי למי לפנות . בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו