הזדמנות שנייה לחברות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הזדמנות שנייה לחברות
    שרית
    20/07/2008

מתקרבת ל-40. בעבר הרחוק ניסיתי ליצור קשר חברי עם אחת שגרה לא הרחק מביתי. האישה ברחוב כשפוגשת אותי, מחבקת, מנשקת מגלה אמפתיה אך לא הצלחתי לשכנעה לבוא לביתי למרות שהזמנתי אותה, היא תירצה בכל מיני תירוצים: עייפה מהעבודה וכד'. לדעתי מי שבאמת מעונינת בקשר אמורה להתעלות על עצמה ולרצות את בקשת החברה. בקיצור, הרפייתי ממנה. לפני מספר ימים נפגשנו ברחוב כשאנו עושות ג'וגינג . כרגיל חיבקה ונישקה אותי, באופן ספונטני הצעתי לה שנעשה יחד הליכה, היא הסכימה אך הדגישה שהיא לא נוהגת לעיתים קרובות ללכת, רק לפי המוזה... . שאלתי מה היא מציעה? אמרה לי: ברגע שארצה ללכת שארים אליה טלפון ואז תראה אם תוכל או תרצה ללכת והיא תצטרף אלי, ובמידה ויקרה שהיא תרצה פתאום ללכת היא תרים אלי טלפון. שאלותי: האם טוב עשיתי שהצעתי לה ללכת לאור האכזבה שהיה לי איתה בעבר? כי לדעתי, אנשים משתנים ומשנים לעיתים את הדיעות ופשוט לתת לה צ'אנס. ולעומת זאת לא הייתי רוצה שהיא תראה בי כקרצייה. חשבתי להרים אליה פעמיים טלפון במידה ותסרב ולהמתין שהיא גם תרים, ובמידה שאין שום נכונות, אשים עליה איקס, אבין שהיא לא מעונינת בקשר וכל החיבוקים והנשיקות שלה ברחוב איתי, זה הכל הצגה ואדע איך להתייחס בהמשך... . מה דעתך??? ותודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזדמנות שנייה לחברות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיבוקים ונשיקות

דורית כהן
    21/07/2008

אכן, נועה, יש אנשים שבשבילם חיבוק ונשיקות אלו מחוות רגילות שלא מעידות על משהו עמוק, ויש בכך משהו שעלול להיות מבלבל עבור מי שאינו רגיל במחוות אלו. נראה לי שהאישה מסוייגת מן הקשר ומעדיפה שהיוזמה תהיה אצלה. לא מציעה לך לבנות על כך. סביר שהתכנית שלך להזמין אותה פעם פעמיים היא הגיונית. אם את שלמה עם כך - אז מה אם היא עלולה לחשוב אותך לקרציה?אם לך היחסים איתה חשובים, את יכולה אז להיות שלמה עם עצמך שניסית ליזום ושהדברים הם ברורים אם היא לא תיענה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו