מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה בזוגיות...עזרה דחוףףףקובי22/07/2008
שלום רב, אישתי בת 35 ואני בן 35, נשואים מזה 10 שנים בזמן האחרון אנחנו בפלונטר רציני בזוגיות, תמיד היו עליות וירידות, רק שנראה שעכשיו זה השיא שהיה לנו בכל הזמנים. אני לא ארשום את כל ההיסטוריה פה , אבל המצב הנתון הוא מסיבות שונות שקרו בעבר, שהיא ל א בקשר עם ההורים שלי מעל לשנה ואני לפני מספר שבועות החלטתי לנתק את הקשר עם ההורים שלה וזאת בעקבות עליית מדרגה מהצד שלה, שהחליטה לשתף את ביתי ביחס שלה לאימי. שאלתי האם המצב הזה יכול להמשך עוד הרבה זמן?...שלחתי את אבי לשוחח עם אימה שזה כבר בלתי נסבל מבחינתי ואם זה ימשך עוד הרבה זמן זה יהיה מאוד קשה לי להמשיך בנישואים הללו. רוב הריבים שלנו הם 99% על בעיות הקשורות להורים שלה ושלי...יותר מדוייק להגיד אמא שלה מול אמא שלי....היא יש לההיסטוריה ארוכה להגיד למה אמא שלי פחות טובה וסבתא פחות טובה...ויכול להיות שהיא צודקת...אבל היא עדיין אימי ואני מכבד ואוהב אותה. ואני תמיד כיבדתי את ההורים שלה וזה נראה לי קצת לא הוגן מצידה. היא בשלה ולא מוכנה להתפשר..מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב דליק ומסוכן
דורית כהן22/07/2008היי קובי, מן התיאור שלך אני מתרשמת שהרגישויות שלכם כבר הגיעו לקצה היכולת לסבול, וכל דבר קטן שקורה מדליק שוב את המדורה הוותיקה הזאת. הצטברו המון עלבונות בנושא הזה של היחסים מול האימהות, ומעולם לא פתרתם את הבעייה אלא רק "התגברתם" באופן זמני וזזתם הלאה, כאשר כל אחד מרגיש שהצדק איתו.
במצב כזה אין ברירה - עליכם להיעזר באיש מקצוע שיעזור לכם להיפטר בעודפי הכעס שהצטברו ולבנות מחדש את הנאמנות אחד לשני במקום למשפחתו המקורית - מה שלא הצליח להיבנות עד היום, ובגלל המתחים והכעסים - אין סיכוי שזה ייבנה מעצמו, כי כל נסיון לתקן נדון לכשלון בגלל הרגישויות העצומות של כל הנפשות הפועלות. אתם חייבים עזרה של ייעוץ זוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי , את צודקת במאת האחוזים.
קובי22/07/2008האם יש אפשרות שתקחי את המקרה הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)