באמצע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• באמצע
    אחת
    22/07/2008

זה לא שחור ולא לבן זה באמצע .לפעמים יש הרגשה שהוא רציני מספיק ולפעמים הדברים הקטנים שאני לא יודעת אם זה באופי או פשוט נובעים מחוסר אכפתיות וכבוד. הוא מראה נכונות לקשר רציני בזה שהוא קנה לנו כרטיסי טיסה ליום הולדת שלי לרומא, בזה שהוא רוצה להיות איתי הרבה וסתם להתכרבל . אבל שמתי לב ,שהוא לא מתעניין בי מספיק בשיחות. אנחנו יוצאים חודש וחצי ועדיין לא התעניין באיך עבר עלי היום ומה באמת מעניין אותי ואני אוהבת לעשות. דבר נוסף, כשהוא מאחר הוא לא מודיע מראש אלא אחרי איחור של חצי שעה. אני לא יודעת אם זה האופי שלו פשוט אין פה לא שחור ולא לבן- אז מה זה אומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    באמצע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי בּוֹסר ותיקשור

יהודית ברגמן
    23/07/2008

יקרה, ישנם אנשים שמֵתָקשרים יותר ואחרים פחות. יתכן ובן זוגך פחות וורבאלי ופחות נכנס לפרטים מהרמה בה את היית רוצה שיהיה בה, ועל כך תוכלי לתקשר איתו. דומה שהוא אכן רציני כלפיך וטיב היחסים יבנה עם הזמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו