מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסים בלתי אפשרייםירון19/06/2007
אבקש עצה אינני יודע מה לעשות
הנני רווק בן 30 ובת זוגתי 45 אנחנו מכירים כבר שנתיים , היא גרושה עם ילדה בת 18 שלא גרה איתה אלא לומדת בפנימיה , חיינו בזוגיות בערך שנה ביחד באותה דירה היחסים לא היו לגמרי יציבים אני הייתי רוב הזמן במצב נפשי קשה עוד מלפני שהכרתי אותה : רוב הזמן לא עובד וחי עם כדורים אנטי דיכאוניים יחסים קשים עם ההורים ומצב כללי גרוע אפשר לומר שהיא די "טיפלה" בי לאחר פרידה של חודשים בערך שוב נפגשנו ועברנו לעיר אחרת להתחלה חדשה ,
רק שהפעם גרנו בדירות ניפרדות על פי בחירתי ואני התחלתי לעבוד באופן רצוף
היחסים המשיכו להיות מעורערים תוך כדי הפסקת הקשר מדי פעם אפילו עד כדי חוסר תקשורת למשך שבועיים במקסימום
באחת ההפסקות מצאתי אותה עם גבר אחר במיטה זה היה טראומטי בשבילי
כרגע עזבתי את העיר שהיא גרה בה והתרחקתי גאוגרפית ממנה מאוד והלכתי לטפל בעצמי
טיפול נפשי מקיף כיום אני כבר לא על כדורים ומנסה להפרד ממנה "ולהגמל" לפי המלצת מטפלי וגם הורי
קשה לי מאוד עם המצב הזה יש לי הרבה געגועים אליה אך למרות הכל ביקשתי ממנה לנתק ממני מגע כדי שאוכל לטפל בעצמי היא מבחינתה רוצה אותי לידה לתמיד
אינני יודע מה לעשות ואני מבקש עיצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטיירת מערכת הרסנית לשניכם
דורית כהן20/06/2007נראה לי שהכותרת אומרת הכל.
גם אילו היית מספר כאן שבתקופה בה חיית איתה היית מאושר ומתפקד בצורה מיטבית, הייתי מעלה ספקות כבדים לגבי המשך היחסים איתה בגלל הפרש הגילים.
אבל אם אתה רואה בה דמות של מטפלת, זו עלולה להיות מערכת יחסים הרסנית לשניכם, שתנציח אותך בתור חלש ונזקק, ואותה בתור המטפלת שלך. זה עלול להיות כאילו היא רק תרוויח מכך שאתה תהיה חלש, כי זה יבטיח שאתה תישאר כל עוד היא מביאה לך תועלת.
אני מתנצלת על המילים החריפות. ודאי יש גם דברים טובים ביניכם, אחרת לא היית נשאר או שוקל להישאר, אבל בגדול - לדעתי - עליך לנתק את הקשר איתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)