מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יעוץ -דחוף לפני גירושיןליאת25/07/2008
אני בת 23 נשואה 6 שנים עם ילד בן שלוש במשך כל השנים האלו היחסים עם בעלי היו לרוב היו ירודים, בתקופה האחרונה בעלי לא עושה שום דבר אפילו שלום לילד הוא לא טורח להגיד, אין בו טיפת דאגה או אהבה לאף אחד משנינו רוב הפעמים במהלך השבוע הוא מגיע בשעות מאוחרות יוצא הרבה עם חברים ולעיתים אף אומר לי אני יורד רגע לקנות משהו ולא חוזר עד השעות הקטנות של הלילה לא מודיע ופשוט נעלם כשאני לא מרגישה טוב , חולה וממש לא יכול לזוז מהמיטה ( לעיתים נדירות) הוא לא טורח אפילו לשאול אם אני צריכה משהו שלא נדבר על הילד שגם בו בתקופות אלה הוא לא מטפל בו. אני לא יודעת מה לעשות אני נותנת לו כל מה שאני יכולה מבשלת , מכבסת , מנקה הכל מוכן בשבילו הוא לא צריך להזיז אצבע בכל הקשור לעבודות הבית. אם היה תמיכה , אהבה ודאגה מצידו אולי הייתי מוכנה לעשות את כל הדברים האלו בלב שלם אבל זה לא כך .... אני לא יודעת מה לעשות האם להתגרש?? האם להישאר?? אני נורא מפחדת להיות לבד אבל מצד שני אני צעירה עכשיו .. (יש לציין שעברנו טיפול זוגי וכעת הוא מסרב ללכת) אודה לקבלת עצה בדחיפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין טעם
דורית כהן25/07/2008ליאת, לאור מה שאת כותבת שהייתם כבר בייעוץ זוגי והוא לא מוכן להמשיך - לדעתי אין טעם להמשיך לחיות במערכת יחסים בה את מרגישה כך, ומן הסתם גם הוא לא מאושר בה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)