מחשבות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מחשבות
    נועה
    25/07/2008

אני רווקה... ורוב חבריי כבר נשואים אתמול בערב היינו ביחד כמה חברים ושוחחנו עלהבאת ילדים לעולם אני חושבת, שמרגע שמתחתנים.. לפחות אצל האישה מתחיל מעין לחץ פנימי כזה לכיוון של ילדים כאילו החתונה היא מעין נקודת התחלה שרק ממנה מתחילים לחשוב על זה כאילו - לפני זה אין לגיטימציה לחשוב על זה בכלל ואחרי החתונה (אולי לא בחודשיים הראשונים) זה מתחיל להיות רלוונטי לרצות את זה לדוגמא - אני רווקה ועדיין לא ממש חושבת על זה - זה לא מעסיק אותי ואני מאמינה שזה היה מעסיק אותי לולא הייתי רווקה מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

סבטלנה
    25/07/2008

אני חושבת שנושא של הילדים מעסיק את הנשים ברגע שהן מוכנות להיות אימהות או חושבות על החוויה הזאת. אפשר להיות נשואה ולא לרצות ילדים וכן לרצות ילדים, כנ"ל גם רווקות. אבל רק ברגע שאת באמת מוכנה להיות אימא, צריך להביא ילדים, לא משנה באיזה גיל, באיזה מצב משפחתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו