משבר חריף בזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משבר חריף בזוגיות
    יעל
    26/07/2008

הנני נשואה כ8 שנים + שלושה ילדים קטנים. בעלי, לאורך כל שנות נישואינו, לא היה שבע-רצון ממני כאישה וכאדם, וביקש לפני כשנתיים להתגרש ממני. היום הוא רוצה שוב להתגרש. אני יודעת שזהו הפתרון, אולם אני חרדה מהמצב - האם ילדי יפגעו, האם הוא יקח אותם ממני, כיצד אתמודד עם "להיות לבד". לדעתי, אני זקוקה לחיזוק, כיוון שבמהלך 8 השנים עימו תחושת ההערכה העצמית שלי נמצאת במצב שקרוב ל-0 וכמו כן הבטחון העצמי שלי. אודה לך אם תוכלי לייעץ לי על פסיכולוג/ית מתאימ/ה לטיפול. הנני גרה בצפון ,אולם לא פוסלת נסיעה לקבלת ייעוץ למרכז. אני זקוקה נואשות לתמיכה והנחייה. תודה על ההקשבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר חריף בזוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה יכולה להעמיד אותך על רגלייך!

דורית כהן
    28/07/2008

יעל היקרה, צ לי על כל מה שעברת איתו, כי במהלך שנות הנישואין שלכם את יוצאת עכשו מוחלשת וחסרת בטחון, ונכון שעליך להתחזק ולעמוד על שתי רגלייך. אני מציעה לך לשמוח! אם היית נשארת בקשר הזה היית ממשיכה להירמס ולהיפגע. משהו ביחס שלו בביקורתיות שלו החליש אותך יותר ויותר, ועכשו, שאת נפרדת מן המרות שלו - יש לך הזדמנות לבטא את ה"אני" האמיתי שלך, ללא חשש מתגובותיו הביקורתיות. יתכן שתהיי זקוקה לתמיכה ע"י טיפול נפשי, אבל הביאי בחשבון שיש לך כוחות שקיימים בתוכך והם פשוט הוחלשו בתוך מערכת היחסים שהתפתחה עם בעלך. אינני מאשימה אותו - זה משהו ששניכם תרמתם לו - את נתת לזה לקרות והוא חיפש בך את הפגמים, זה התיישב על חוסר הבטחון שלך יחד עם הביקורתיות שלו. אבל עכשו זה הולך להיגמר והמשימה החשובה שלך היא להיעמד מחדש על רגלייך שלך. לגבי מטפלים בצפון - אינני נוהגת להמליץ, חפשי בדרכים אחרות. מאחלת לך המון הצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו