מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משבר חריף בזוגיותיעל26/07/2008
הנני נשואה כ8 שנים + שלושה ילדים קטנים. בעלי, לאורך כל שנות נישואינו, לא היה שבע-רצון ממני כאישה וכאדם, וביקש לפני כשנתיים להתגרש ממני. היום הוא רוצה שוב להתגרש. אני יודעת שזהו הפתרון, אולם אני חרדה מהמצב - האם ילדי יפגעו, האם הוא יקח אותם ממני, כיצד אתמודד עם "להיות לבד". לדעתי, אני זקוקה לחיזוק, כיוון שבמהלך 8 השנים עימו תחושת ההערכה העצמית שלי נמצאת במצב שקרוב ל-0 וכמו כן הבטחון העצמי שלי. אודה לך אם תוכלי לייעץ לי על פסיכולוג/ית מתאימ/ה לטיפול. הנני גרה בצפון ,אולם לא פוסלת נסיעה לקבלת ייעוץ למרכז. אני זקוקה נואשות לתמיכה והנחייה. תודה על ההקשבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה יכולה להעמיד אותך על רגלייך!
דורית כהן28/07/2008יעל היקרה, צ לי על כל מה שעברת איתו, כי במהלך שנות הנישואין שלכם את יוצאת עכשו מוחלשת וחסרת בטחון, ונכון שעליך להתחזק ולעמוד על שתי רגלייך. אני מציעה לך לשמוח! אם היית נשארת בקשר הזה היית ממשיכה להירמס ולהיפגע. משהו ביחס שלו בביקורתיות שלו החליש אותך יותר ויותר, ועכשו, שאת נפרדת מן המרות שלו - יש לך הזדמנות לבטא את ה"אני" האמיתי שלך, ללא חשש מתגובותיו הביקורתיות. יתכן שתהיי זקוקה לתמיכה ע"י טיפול נפשי, אבל הביאי בחשבון שיש לך כוחות שקיימים בתוכך והם פשוט הוחלשו בתוך מערכת היחסים שהתפתחה עם בעלך. אינני מאשימה אותו - זה משהו ששניכם תרמתם לו - את נתת לזה לקרות והוא חיפש בך את הפגמים, זה התיישב על חוסר הבטחון שלך יחד עם הביקורתיות שלו. אבל עכשו זה הולך להיגמר והמשימה החשובה שלך היא להיעמד מחדש על רגלייך שלך. לגבי מטפלים בצפון - אינני נוהגת להמליץ, חפשי בדרכים אחרות. מאחלת לך המון הצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)