מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דייטיםחסוי27/07/2008
שלום אני בחורה בת 24 נראת טוב.. יש לי בעיה.. כמו למשל כאשר אני מכירה את הבחור ואנחנו מדברים לראשונה בטלפון.. והוא מספר על עצמו יוצא לי לפעמים שאני שוכחת פרטים שהוא סיפר לי על עצמו בשיחה.. מה שיוצר מצב לא נעים. (כאילו חוסר עניין מצידי) כאשר אנחנו בדייט חוסר תקשורת, יצא לי לרוב שדיברתי עם הבחור ואני הבנתי משהו אחר ממה שבעצם הוא התכוון... (לא נעים) לדוגמא: נראה לי היום בדיעבד שהפסדתי בחור חמוד בגלל זה.. כי הוא לא הבין אותי נכון.. ויצא שהוא נורא נפגע ממשהו שהוא לא ממש הבין אותי... והיה לי עם מס' בחורים שבסוף הדייט נגמר שהם לא התקשרו ומבחינתי זה נגמר בסימן שאלה אחד גדול ואני חושבת שהמחנה המשותף הוא בסופו של דבר, אני. ובמהלך הדייט נכון שיש שתיקות מביכות מדי פעם.. אבל קורה שאני שותקת במהלך הדייט כי אני גם יודעת שזה מחוסר ביטחון וגם מפחדת שהוא חס וחלילה לא יחשוב שאני לא חכמה מספיק, שאין לי ידע כללי נרחב.. אשמח גם שתיעצו לי בנושאים שאפשר לדבר עליהם בדייט (מלבד התעניינות שלי) אבל גם נושאים כלליים על מה אפשר לדבר תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
חסוי27/07/2008אשמח לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך...
שני28/07/2008גם לי זה היה קורה. פעם אפילו שכחתי את שמו של אותו בחור איתו יצאתי.... לדעתי זה קרה כי הייתי מפוזרת מידי במחשבות, הייתי להוטה להכיר כמה שיותר מהר ולא חשוב מה ועם מי. מה שאת צריכה לעשות זה באמת להתרכז במישהו שמאוד מעניין אותך, לשכוח מכל השאר ומכל הצרות. תקשיבי לו באמת - כי זה מראה שאת מכבדת אותו. אם קורה ששכחת משהו שהוא סיפר לך תגידי לו: תזכיר לי מה יעמדתך בנושא הזה? תזכיר לי מה אמרת לי בנושא הזה?". את יכולה לשוחח איתו על כל נושא בעולם, פוליטיקה, מזג אויר, יחסים, המצב המעפן שיש לנו במדינה, בעלי חיים, תחביבים שלכם. בקיצור לא חסר על מה. ומותר גם לשתוק לפעמים בשיחות. לא חייבים לדבר כל הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שני
חסוי31/07/2008תודה שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
שאלה04/08/2008תשמעי חמודה, בדייטים כולם לחוצים ושוכחים פרטים. זה ממש בסדר! שלא תחשבי להאשים את עצמך! בכל מדריך דייטים מצוי יגידו לך שתינסי לחשוב שאת לא בדייט אלה סתם בפגישה מקרית, יושבת ליד בחור באוטובוס, לדוגמא. ואז יש לך אפשרות להשתעמם כל הדרך או לפטפט בנעימים. תשאלי הרבה שאלות, על נסיעות ומקומות בעולם או כל נושא שבאמת מעניין אותך. אנשים מתים לדבר על עצמם. ואת תתפלאי ותגידי וואו! באמת! לא נכון! וכו. במצב כזה את לא חייבת לעשות רושם, את יכולה גם "להביט בחלון", מקסימום העברת זמן בכייף. בסוף תגידי שהיה כייף ותעזבי מהר. אם היה כייף גם לו הוא ידאג ליצור איתך קשר בהמשך. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)